Diablo II
Diablo II
O tej serii pewnie wielu słyszało, a wielu również grało. Cała seria jest świetna choć wiadomo, że króluje teraz dwójka. A może ktoś gra na battle.necie? Ja osobiście pogrywam na close battle necie więc jak coś to możną się ugadać na partyjkę 

Re: Diablo II
Ja mam 3x 99 lvl : czarodziejka , barba , nekrofil
Mój barba ma zbroje która ma opis na 21 linijek xD
Mój barba ma zbroje która ma opis na 21 linijek xD
Szkoda, że niedługo reset laddera...
Ciekawa jaka to zbroja...pewnie setowa z ik bo wtedy ma się takie opisy. Tak samo mam czarką z tal rashem
Ciekawa jaka to zbroja...pewnie setowa z ik bo wtedy ma się takie opisy. Tak samo mam czarką z tal rashem

Ja grałem w Diablo II, ale nie przez neta, bo niestety nie mam oryginalnej wersji gry ):.
www.heroes3.pun.pl, największe forum o heroes 3 w Polsce.
Przeszedłem cały single, i grałem na multiple z kolegami
Najczęściej gram Palkiem i Druidem 

Battle.net to zupełnie co innego, choć wg mnie takie przechodzenie samemu/z kumplami daje więcej frajdy niż bocenie i sprzedawanie itemów na np. forum czy BN.
Tomek
hah... Diablo
pamiętam... chociaż nie grałem to widziałem, jak kuzynka (starsza) grała w to na moim kompie... widok bezcenny... spokój idzie idzie, (przez cmentarz) a tu nagle natrafiła na trupa... (gadającego) CZAAAD
wyleciała z krzykiem z pokoju... (miałem około 5 lat a ona? Ona chyba 13)
Morał: Dajcie zagrać kuzynce a macie zapewniony ubaw po pachy

Morał: Dajcie zagrać kuzynce a macie zapewniony ubaw po pachy