cabal jest inny niż większoś mmosów nie zaskakuje ogromem i przepychem wszystkiego nie oferuje jakiegoś tam wielkiego i nabajerowanego świata
Wszystko w tej grze jest proste i sprawia dużo frajdy cabal nie stara si3 gonić wow czy innego niszczyciela życia prywatnego .
cabal jest niesamowicie relaksujący chodź na początku bywa cholernie żmudny.
najwiekszymi plusami cabala są;
1. dynamika . niby wklepywanie skilli jak wszędzie indziej ale system combo daje rade O Battle mode 2 nie wspomnę
2.efekciarswo. akcja gry rozgrywa sie w świecie będącym swoistą mieszanką fantastyki i sf znajdziemy tu broń palną wielkie miecze magie deskolotki roboty mutanty a nawet orków i trolle. same skille to oddzielna dziedzina niektóre z nich przy pierwszym zobaczeniu powodowały u mnie szczękopad

3.równość. w grze są chyba najlepiej zbalansowane kasy postaci jakie widziałem grach mmo. każda klasa postaci ma swoje wady i zalety każda wydaje si3 być potrzebna. gracze którzy wykupują konta premium nie mają jakiejś tam znaczącej przewagi nad tymi biedniejszymi.
4.tierra glorisa. tak zwane tg war wojna. w grze po osiągnięciu 53ego levelu możliwy jest wybór nacji do której chce się należeć po to by z innymi członkami bić tych drugich i dostawać najróżniejsze bonusy za robienie si3czki z wyznawców capelli lub procyonu po osiągnięciu 95tego lvelu a jest ich 170

najlepszej rzeczy wymyślonej preez ESTsoft.
prawdziwe mięsko gry udostępnia sie raz na cztery godziny by wrzucić graczy na pole bitwy na którym rozgrywa się niesamowicie fascynująca siekanka przypominająca zasadami jeden z trybów znanych z ut2k4 i wzwyż.
najgorszą cechą gry jest jak już wcześniej wspomniałem to , że gra miejscami jest k***wsko monotonna i nudna od 130+ levelu powtarza się ciągle to samo. po co? ch** wie.
jeśli jednak dla kogoś płynąca z żmudnych początków i meczących finałów
monotonia kryje się za niesamowitą dynamiką i przyjemnością z sieki gorąco polecam. jbc server jupiter kanał 18ty i 11ty tam mnie znajdziecie gdy tylko ktoś da rade odciągnąć mnie od wbc

PROCYON4EVER
Następnym razem pisząc posta zajrzyj do słownika ortograficznego, bo mało rekordu forum nie poprawiłeś... Pielagoroth