LOST - Zagubieni
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: LOST - Zagubieni
Sam obejrzałem już 1 odcinek. Dzisiaj myślę, że oglądnę kolejne 2.
Oczywiście dalej występuje podział na sceny w czasie. Fajnie to wyszło, orginalnie.
Oczywiście dalej występuje podział na sceny w czasie. Fajnie to wyszło, orginalnie.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Najlepsze bylo to co jest koreanka (przynajmniej tak się mi i siostrze wydawało) leży se z mężem, dziecko wyje w kojcu, i każdy pomyślałby, że to futurka a tu nagle jako ten mąż wyskakuje główny kolo z dharmy i retrospekcja XD to mnie zbiło z tropu!!!
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
3 odcinki obejrzane sm01
Jednak świetne są te kombinacje z czasem. Już trochę się wyjaśniło np. dlaczego Richard był u Locka na urodzinach. Nie chce mi się wierzyc, że Locke mógłby umrzec.
Jak tam Ci się podobał młody Widmore? sm101
Jednak świetne są te kombinacje z czasem. Już trochę się wyjaśniło np. dlaczego Richard był u Locka na urodzinach. Nie chce mi się wierzyc, że Locke mógłby umrzec.
Jak tam Ci się podobał młody Widmore? sm101
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
Nie golądałem 3 odc. chyba że widmore pojawił się już prędzej, ale może po prostu nie wiedziałem, że to on XD dobre jest też to jak idą sobie po wyspie sawier i reszta i te błyski są - zmiany w czasie 

- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
Kto z was obejrzał 5 sezon?? Cały? Ja oglądałem dość sporo czasu do tyłu, ale po prostu nie mogę wytrzymać, myśląc o wrześniu
Chyba nawet szkoła nie robi mi różnicy, ja już muszę oglądać 6 sezon!!! Muszę! Kumpel mi mówił, że w 6s mają być straszne momenty, scifi, naukowe, itp itd, jednym słowem, wszystkie gatunki kina, które widzieliśmy w zagubionych, powrócą na raz w 6 sezonie
))) Heh i ponoć 6 sezon ma też być dla dorosłych 

- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Tak czytałem, że S06 dopiero w 2010 roku
Powinien być wcześniej.
Też jestem za tym, żeby trochę wprowadzić grozy w Zagubionych. W końcu ostatni sezon powinien być mocny sm04

Też jestem za tym, żeby trochę wprowadzić grozy w Zagubionych. W końcu ostatni sezon powinien być mocny sm04
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
A ja to oglądałem do 1 połowy 4 sezonu bodajże. Potem już mi się odechciało. Za dużo nieścisłości, odcinków i już znudziło mnie to.
Czyżby? A jednak. ®
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
No ale moim zdaniem to najlepiej było w 1, 2 i 3 sezonie, bo tam to jeszcze motywem przewodnim było to że się zagubili na prawie bezludnej wyspie latają se po dżungli i próbują się wydostać odkrywając ciekawe tajemnice sezon 4 był już trochę słabszy mniej było takich scen jak 1-3 a w 5 to już w ogóle sama dharma była to było już mniej ciekawe, żeby 6 był taki jak 1-3 sm30 A do ściągnięcia chyba we wrześniu będzie i ja właśnie zamierzam go ściągnąć tak jak mój ziom z każdym sezonem robił
)