Zlot społeczności wbcfan
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: Zlot społeczności wbcfan
Mam inny zamysł na to niż ty. Jeśli ludzie sami do tego nie podejdą entuzjastycznie, tylko na zasadzie namowy, to później będzie bardzo duży problem z realnym pojawieniem się na zlocie.
Szkoda, że brak aktywności innych, bo jest sporo ludzi, którzy już ukończyli 18lat - pewnie przez lenistwo ludziom nawet nie chce się myśleć o wyjeździe. Ale to nei jest temat z myślą o spotkaniu jutro czy w sierpniu, jak powiedziałem, to może być za rok i więcej - tylko chce poznać jak się zapatrujecie na to, bo sami pytaliście, a teraz to się nikt nie wypowiada.
Szkoda, że brak aktywności innych, bo jest sporo ludzi, którzy już ukończyli 18lat - pewnie przez lenistwo ludziom nawet nie chce się myśleć o wyjeździe. Ale to nei jest temat z myślą o spotkaniu jutro czy w sierpniu, jak powiedziałem, to może być za rok i więcej - tylko chce poznać jak się zapatrujecie na to, bo sami pytaliście, a teraz to się nikt nie wypowiada.
- przemkool
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC3 Wysoki Elf i leśny , Ork :) WBC2 Mroczny Kr
- Kontakt:
Zlot społeczności to dla mnie dobry pomysł trzeba tylko dużo ludzi namówić 

- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Ludzie muszą wyrazić swoją chęć.
Bo będziemy namawiać, a skończy się tak że 20 miało być, a przyjedzie 6 osób.
Taki zlot był planowany już chyba 2 lata temu.
Bo będziemy namawiać, a skończy się tak że 20 miało być, a przyjedzie 6 osób.
Taki zlot był planowany już chyba 2 lata temu.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Enzo, widzę gorący zwolennik
Z moich ustaleń wynika, że cała Administracja (2 adminów i 2 modów) może jechać dowolnego miasta z opcją noclegu. Wstępnie się dogaduje z innymi użytkownikami, warte podkreślenia, że Moncia zaznaczyła aprobatę i chęć dla pomysłu. Obecnie wymieniane miasta to Warszawa, Kraków, Poznań. Na razie tyle

Z moich ustaleń wynika, że cała Administracja (2 adminów i 2 modów) może jechać dowolnego miasta z opcją noclegu. Wstępnie się dogaduje z innymi użytkownikami, warte podkreślenia, że Moncia zaznaczyła aprobatę i chęć dla pomysłu. Obecnie wymieniane miasta to Warszawa, Kraków, Poznań. Na razie tyle

Sam bym chętnie pojechał na taki zlot, co wiąże się z moją pozytywną oceną pomysłu, ale znając moich rodziców to mogę sobie pomarzyć póki co 

U mnie jest podobnie. Chętnie bym pojechał, nie ukrywam. Ale... jeżeli miałbym sam, jeden jechać 300km by spotkać się z Jakimiś Kolesiami z Neta - wczujcie się teraz w moją matkę :(.
Poza tym szkoda mi kasy xD. Jakby było dosyć blisko mnie, to jeszcze ewentualnie jakoś może bynajmniej nie wykluczam. Poza tym, wątpię żeby to wypaliło, przynajmniej w tym roku. Za rok będzie inna sytuacja, a za dwa to już w ogóle będę pełnoletni.
Poza tym szkoda mi kasy xD. Jakby było dosyć blisko mnie, to jeszcze ewentualnie jakoś może bynajmniej nie wykluczam. Poza tym, wątpię żeby to wypaliło, przynajmniej w tym roku. Za rok będzie inna sytuacja, a za dwa to już w ogóle będę pełnoletni.
Tomek
ja bym się pisał choć dawno już nie grałem z nikim na wbc bo nie miałem neta ale gdyby mi Enzoo przewinął temat to bym się pisał na taki zlot
bo by można było się poznać i napić się czegoś i tak jak w 1 poście było pozwiedzać targi gier czy jakoś tak ja nie mam żadnych zakazów u rodziców więc pisze się gdy tylko Enzoo powie mi jak to by wyglądało dojazd i tak dalej
lecz mi się wydaje że nikt sie nie wypowiada zbytnio ponieważ się boją że pojadą a tu dupa nikogo nie ma więc może ktoś sie na ostatnie słowa wypowie pzdr
mogę się wybrać
a i ja mam
najbliższe duże miasto to Warszawa tak wychodzi
bo ja jestem z Torunia więc mam tam najbliżej dzięki
za pomysł
bo by można było się poznać i napić się czegoś i tak jak w 1 poście było pozwiedzać targi gier czy jakoś tak ja nie mam żadnych zakazów u rodziców więc pisze się gdy tylko Enzoo powie mi jak to by wyglądało dojazd i tak dalej
lecz mi się wydaje że nikt sie nie wypowiada zbytnio ponieważ się boją że pojadą a tu dupa nikogo nie ma więc może ktoś sie na ostatnie słowa wypowie pzdr
mogę się wybrać
a i ja mam
najbliższe duże miasto to Warszawa tak wychodzi
bo ja jestem z Torunia więc mam tam najbliżej dzięki
za pomysł
Tak, ja też w sumie mam wolną rękę na wszelakie wyjazdy. Hotel to może brzmi dumnie ale chodzi o miejsce do spania więc niekoniecznie musi być drogi. Kwestia wyboru miejsca, mi pasuje w sumie wszystko. Nasza trójka (Enzooo i admin) jest z Podkarpacia więc im bliżej tym lepiej. Koszt to głównie nocleg no i dojazd.
Jesli chodzi o sierpien lub wrzesień to jestem za, jest to świetny pomysł. Wezmę Kronosa i przyjedziemy.