Błędy/Dziwności
Re: Błędy/Dziwności
ja do tego poprzedniego obrazka z pierscieniami
moze miales jakieś bikini czy coś
moze miales jakieś bikini czy coś
polecam http://www.torenty.org
Ale to kit nieco jest... niektóre przedmioty poprostu nie działają sprawdź se lepiej czy z pierścieniami tylko tymi na ręce coś ci się zmieni. to są... Najpotężniejszy trollowy?
spostowanie tricku uzywam i wyjasniam:
otwieramy KAMPANIE
otwieramy SCHOWEK
mamy zalozony np. plaszcz thyatisa na sobie klikamy na jakis pierscien ksiege lub innego przedmiotu najlepiej wlasnie pierscienie optymalnie daja najwieksze plusy(zbroja, bron itd nie daja plusow do ataku i obrony) wiec np. zaznaczamy kule thyatisa
naciskamy OK w schowku
wchodzimy w schowek jeszcze raz naciskamy na plaszcz thyatisa i w miejscu plaszczu mamy teraz kule thyatisa oczywiscie mozna zrobic tak z calym eq
otwieramy KAMPANIE
otwieramy SCHOWEK
mamy zalozony np. plaszcz thyatisa na sobie klikamy na jakis pierscien ksiege lub innego przedmiotu najlepiej wlasnie pierscienie optymalnie daja najwieksze plusy(zbroja, bron itd nie daja plusow do ataku i obrony) wiec np. zaznaczamy kule thyatisa
naciskamy OK w schowku
wchodzimy w schowek jeszcze raz naciskamy na plaszcz thyatisa i w miejscu plaszczu mamy teraz kule thyatisa oczywiscie mozna zrobic tak z calym eq

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
- Maciej Zabójca
- Władca Minotaurów
- Ulubiona rasa: nieumarli , baśniowa istota
- Lokalizacja: Galaktyka , planeta Ziemia , Europa , NATO , Polska , Dolny Śląsk , Wrocław, reszte się domyśl
- Kontakt:
1 można se sam zrobić tak w SCHOWKU w kampani , BUG i TRICK
2 mozna przerobić screenshoota
Napisz jeszcze raz 3 posty pod rząd to nie ominą cię konsekwencje. Dzisiaj pierwszy dzień na forum więc ci to daruję
/Pielagoroth.
2 mozna przerobić screenshoota
Napisz jeszcze raz 3 posty pod rząd to nie ominą cię konsekwencje. Dzisiaj pierwszy dzień na forum więc ci to daruję
/Pielagoroth.
Śmierć zawsze tobie towarzyszy
Mnie nie nigdy
Mnie nie nigdy
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Dzisiaj podczas jednej z gier 3vs3 byłem świadkiem jednej z najdziwniejszych rzeczy jaką widziałem w WBC, być może najdziwniejszą. Niestety nie mam screena, ale opiszę sytuację.
Początek walki, przejmuję kopalnie na środku. Zostałem zaatakowany przez bohatera Cangaceiro Louko i wodza goblina, więc wycofałem się do bazy. Wsadziłem bohatera do swojej wieży. Kilka sekund później wyjąłem go i nie wiadomo czemu przeteleportował on się na drugi koniec mapy. Pojawił się w prawym dolnym rogu, w bazie Cangi. Początkowo nie nie wiedziałem co się stało, po chwili zaatakowały mnie ogniki i zerknąłem na mini mapę. Widząc gdzie jestem próbowałem uciekać, ale padłem na wieżach
Niestety zamroczyło mnie i nie zrobiłem screena. A szkoda, bo fajnie wyglądała mini mapka z odkrytym rogiem mapy nie wiadomo jak, gdy wszystko wokół było czarne
Dodam, że działo się to nie na moim serwie, więc może wina jakiegoś lagu.
Początek walki, przejmuję kopalnie na środku. Zostałem zaatakowany przez bohatera Cangaceiro Louko i wodza goblina, więc wycofałem się do bazy. Wsadziłem bohatera do swojej wieży. Kilka sekund później wyjąłem go i nie wiadomo czemu przeteleportował on się na drugi koniec mapy. Pojawił się w prawym dolnym rogu, w bazie Cangi. Początkowo nie nie wiedziałem co się stało, po chwili zaatakowały mnie ogniki i zerknąłem na mini mapę. Widząc gdzie jestem próbowałem uciekać, ale padłem na wieżach

Czyżby? A jednak. ®
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
- Sir GoLoTa
- Chłop
- Ulubiona rasa: Krasnoludy
- Kontakt:
http://zapodaj.net/images/8818e59dcf2c.bmp
Dziwna klasa wojownika xd
http://zapodaj.net/images/3d6da1acac67.bmp
A tu jak ja gonie
Dziwna klasa wojownika xd
http://zapodaj.net/images/3d6da1acac67.bmp
A tu jak ja gonie

A jak będziesz wrzucał to najpierw zapisz plik jako jpeg. Nie wrzuca się plików w bmp lol.
Tomek