Coraz bliżej Mistrzostwa, coraz bliżej Mistrzostwa... czyli kolejna garść informacji.
Detale mapki:
- 4 główne drogi, 4 wejścia bo bazy (2 wąskie, 2 szersze).
- pozycje symetryczne
- teren: trawa-lód
- Aby zwiększyć bezpieczeństwo na początku gry: pozycja "naturalnych" kopalń -> płd-zach do płn-wsch (czyli w kątach po ukosie), dodatkowo jedna wieża przy tych kopalniach
-mapa widoczna od razu dla widzów (bez odkrywania)
Bohater:
Powstanie sondaż na temat: jaki powinien być..
Uczestnicy:
Celem jest udział wszystkich najlepszych graczy. Alek (aleksanderek48) wyraził chęć i możliwość wzięcia udziału. Myślę, że Bziuxmen'a też uda mi się namówić - mówię tylko o graczach mniej aktywnych.
Statystyki:
Po każdym meczu będziemy ukazywać statystyki dotyczące bezpośrednio meczu, jak i bardziej skomplikowane. np. Ilość wyprodukowanych i zabitych jednostek, ilość wydobytych surowców.
Artykuły:
Już rozpoczęła się seria dotycząca charakterystyk graczy. Proszę osoby o pomoc w tworzeniu ich.
Planuje sam napisać przed turniejem cykl postów dot. jak grać każdą rasą przeciwko Baśniowym istotom (sprawdzone i skuteczne taktyki).
Wejściówki:
Powstanie specjalny dział przeznaczony dla uzyskania ich. Mam przygotowany system, który umożliwi sprawiedliwe i sprawne działanie.
Showmatch:
Jest pomysł, który wydaje mi się, że uda mi się wykonać - a mianowicie mecz zagranicznych graczy.
To już trochę wiecie

Zgłaszajcie na pw własne sugestie.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin