Król minotaurów v.s mrówka
Król minotaurów v.s mrówka
Nie jestem do końca pewny kto by wygrał. Król minotaurów zadaje 100 obrażeń pomijając zbroję ale mrówka mogła by go przechytrzyć np. zaatakować z flanki... Hmm... A wy jak uważacie?
Re: Król minotaurów v.s mrówka
Mrówka wygra ziomek ta jej zabójcza walka i efektywność skuteczengo ataku z zaskoczenia. Ten boski armageddon który posiada czego więcej chcieć za 10 metalu!
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
No ale fakt... wyfra mrówka... ale nie jedna.
Znacie ten bug? Wystarczy otoczyć jednostkę, a ta przestaje atakować...

Znam ten bug. Kiedyś pokonałem króla minotaurów szlamami. Przeprowadziłem test w edytorze. Król m. kosztuje 800 surowców wiec wystawiłem 101 mrówek (chcialem 90). Mrówki wpadły w strach ale i tak zadawały 1 pkt. Obrażeń. Król M. wygrał zyskując 101 PD. Ale co ciekawe zostało mu na końcu 8 życia z 350. Awansował z 1 lv. na 6 lv. Co oznacza że 5 razy się leczył. Gdybym wystawił więcej mrówek albo gdyby król miał wyższy poziom na początku by nie mógł tak często sie leczyć awansujac - wygrały by mrówki. Już widzę jak chłopaki w sieci zaczną stosować nową technikę walki - Rush mrówkami 

Czy ty seryjnie obstawiasz... że ktoś w ogóle nie zrobi kontry na mrówki? xD Wystarczy jeden bazyliszek nawet a gracz będzie miał 10100 jednostek kamienia... czyli średnio patrząc, grając na kupca... zasypiesz się sto czterdzieścioma czteroma gnolami... i ich częściami bilardowymi....
No dobra. Rush mrówkami nie wyjdzie. Ale przynajmniej śmiesznie by było. 100 mrówek szarżujących na wieżę 

a może quasity? xD 20 quasitów rozwaliło mi prawie (zostało 2hp) cienia mr krasnali z all riserczami 
Może tak nowy temat///EnZoOo

Może tak nowy temat///EnZoOo