Najlepsza i najgorza machina oblężnicza .
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Re: Najlepsza i najgorza machina oblężnicza .
Ja chyba wszystkie cenię, ale nie w każdej sytuacji. Taran jest wyjechany, ale jak ma go kto pod wrogą bazą obraniać. Działo ogniowe jest bardzo fajne do niszczenia budynków. W sumie to chyba najmniej lubię kościankę, praktycznie to samo co katapulta, a nawet trochę gorsza ;/
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
Tak, kosciana jest badziewna przez zasieg, kilka zwyklych katapult w bazie wroga i nic nimi nie zrobisz i nie ma jak rozwalic nimi mozdzierzy.
Sensei Piela
- egzorcystyczny
- Chłop
- Ulubiona rasa: Teranni i TAnki
- Kontakt:
a mnie zastanawia ...kto kreował polskiego Patcha do WBC...
i kto się zna na zmianach w kodzie źródłowym tej gry --bo serio można by pare rzeczy zmienić w tej grze (balans zaiste do dupy) jest tragiczny--a ja jakby podkręcić pewne możliwość ..maszyn obleżniczych i jednostek magicznych --- to całkiem całkiem milej by się grało ----
PozDrawiam
to tak po za tematem mnie po łbie chodziło
i kto się zna na zmianach w kodzie źródłowym tej gry --bo serio można by pare rzeczy zmienić w tej grze (balans zaiste do dupy) jest tragiczny--a ja jakby podkręcić pewne możliwość ..maszyn obleżniczych i jednostek magicznych --- to całkiem całkiem milej by się grało ----
PozDrawiam
to tak po za tematem mnie po łbie chodziło
Mina Bum Mina Bum! Golem żelazny ma czar który robi miny więc jeśli golem ma 80pd to robi dwie miny ! Nie ma to jak podczas oblężenia gdy trzymasz wroga wjedziesz mu chmarą min do bazy i wysadzisz wszystko od środka!
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
5x kościana katapulta i jakis jednostek broniacych tego albo zwykle katapulty(tylko na baze) niezly damage ale wystarczy kobold snajper i pograne z katapultami

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
PIEKIELNIK
Wysokie dmg od elektryczności
Może atakować latające jednostki
dosyć szybka
Wysokie dmg od elektryczności
Może atakować latające jednostki
dosyć szybka

- Trugeck
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkiego po trochu, ale najmniej krasnale
- Kontakt:
jakbym miał wybrać 3 rodzaje machin do oblężenia to wybrałbym Mantikore do jednostek, działo ogniowe do budynków i miny do osłaniania
.

Admin fan