Najsilniejszy generał?
- baniak219
- Krasnoludzki Lord
- Ulubiona rasa: Barbarzńca, Elfy
- Kontakt:
Najsilniejszy generał?
Jak myślicie który generał jest najsilniejszy. Trapi mnie to od samego początku każdy ma zalety i wady. Jaka jest wasza opinia? 

Re: Najsilniejszy generał?
Olbrzym, duży silny splash damage
Dziwi was moje zdanie? Mnie też nie 

Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
Mnie dziwi
Może go załatwic Grabieżca, którego załatwi coś innego itd. Nie ma tu najlepszego generała, tu trza dopasowac jednostki, dobrac odpowiednio ich proporcje itp. Na przykład taki Pro- Krasnolud Senior (Władca krasnoludów) bez gryfów, machin, mistrzów run nie zrobi dużo, tak samo reszta bez niego, proste prawda? Też tak myślałem.

Ja myślę że wsród pojedynków samych Generałów wygrałby Olbrzym (Ork) albo Król Minotaurów (Minotaury), te dwa generały są najlepsze.
A jeśli chodzi o to co mówił Wojtek to ma racje na każdego generała coś się znajdzie i sam generał dużo nie nawojuje.
A jeśli chodzi o to co mówił Wojtek to ma racje na każdego generała coś się znajdzie i sam generał dużo nie nawojuje.

=KMO=
- baniak219
- Krasnoludzki Lord
- Ulubiona rasa: Barbarzńca, Elfy
- Kontakt:
Tak wszystkie wasze tezy się sprawdzają. Chodzi mi o to jakim wam najlepiej się gra. Dlaczego on itd.
Bo szukam generała do świty xD

Do świty to najlepiej mino kinga bo nie chcesz szybko go stracić jako generała a on jest silny i leczy się zwierzętami
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...