Najlepsza jednostka strzelająca WBC#3.
Re: Najlepsza jednostka strzelająca WBC#3.
1. Elf łowca po ulepszeniach
2. Księżycowy strażnik ( no ten z wysokich elfów )
3. Szaman, szczególnie z berserkerem
4. Wężowy kapłan czy jak on tam ma. Ten z shrati. Po ulepszeniu ma duży zasięg. Jedyny minus to obrażenia u nich ;/ 15 tylko ;/
5. Duszki z leśnych ... Można ich w cholere zrobić. Latają co jest kolejnym plusem u nich. Minusy to mało życia i obrażenia słabe ale mimo to wymiatają.
Wybrałem 5 moim zdaniem najlepszych.
2. Księżycowy strażnik ( no ten z wysokich elfów )
3. Szaman, szczególnie z berserkerem
4. Wężowy kapłan czy jak on tam ma. Ten z shrati. Po ulepszeniu ma duży zasięg. Jedyny minus to obrażenia u nich ;/ 15 tylko ;/
5. Duszki z leśnych ... Można ich w cholere zrobić. Latają co jest kolejnym plusem u nich. Minusy to mało życia i obrażenia słabe ale mimo to wymiatają.
Wybrałem 5 moim zdaniem najlepszych.
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
dla mnie git poza 4 punktem
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Ja bym tam dał zamiast Wężowego Kapłana Lisza z ulepszeniami. 

Czyżby? A jednak. ®
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Ale Lisz jest na 4 poziomie zamku . Nie ma co porównywać go z kapłanem . Lisz ma chyba 25 obrażen o 10 więcej od kapłana , 150 kryształu , a wężowy kapłan chyba 150 zlota i 50 kryształu , duża różnica w kupności . Ale wolę lisza , chociaż kapłan ma fajne czary zatruwanie i wypalanie .
Ostatnio zmieniony sob, 13 cze 2009, 16:37 przez Pielagoroth, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: ort, a nawet 2
Powód: ort, a nawet 2

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Kontakt:
Dla mnei szaman orków za drogi , bo aż 200 krysztalu . 70 żyć , nie jest aż taki mocny . Wole szamana minosów , ma lepsze czary i w statystykach lepszy .

- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
1. ich moc to blyskawica
2. orcami na co krysztal zuzyjesz?
2. orcami na co krysztal zuzyjesz?
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Kontakt:
No dobra ale 2 to jzu 400 krychy , to ci pojdzie szybko jak zrobisz z 8 ich hat . A błyskawica super obrażeń nie zadaje . Zreszta mają mały zasięg dowodzenia w rzucaniu blyskawic trzeba bardzo blisko podejsc .

strzelający unit to wężowy kapłan jak się sprężyć to idzie ich mnóstwo zrobić na dodatek maja zasięg jak maszyny oblężnicze, można ich dużo zrobić żadne chyba jednostki poza nagami nie zabierają surki tego rodzaju u ssrathi więc są mocno przydatni ale na krasnale to maniana jest
No i oczywiście księżycowy z czarem masowego rażenia... boskie na baśniowców
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
niezrozumialem tegomiko pisze:strzelający unit to wężowy kapłan jak się sprężyć to idzie ich mnóstwo zrobić na dodatek maja zasięg jak maszyny oblężnicze, można ich dużo zrobić żadne chyba jednostki poza nagami nie zabierają surki tego rodzaju u ssrathi więc są mocno przydatni ale na krasnale to maniana jest

wężowy kapłan zabiera złoto i kryształ tylko nagi zabierają ten rodzaj surki... i nie chodzi że plus... robiąc kawalerię możesz na równi robić kapłanów
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...