Najlepsza jednostka
- baniak219
- Krasnoludzki Lord
- Ulubiona rasa: Barbarzńca, Elfy
- Kontakt:
Re: Najlepsza jednostka
Ja ogólnie lubie najbardziej czarnoksiężników a ogólnie to wszystkich czarodziejów szamanów itp i tytanów strzelających z bardzo daleka tak jak Iriki z sarathi
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
ja tez poza tymi lodowymi dziewicami , harpiami i jednorozcami...
tak poprostu ich nie lubie ( jednorozec na poczatku byl by dobry ale kosztuje 4pkt armii...)
tak poprostu ich nie lubie ( jednorozec na poczatku byl by dobry ale kosztuje 4pkt armii...)
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Zgadzam się z przedmówcą. Ich zbroja jest dobra na wszystko: walkę wręcz, magię, błyskawice i inne pierdoły. Rycerze Zagłady wymiatają. 1 vs 1 na pewno by pokonał jakichś Szamanów czy Czarnoksiężników, których siła tkwi w ilości.
Czyżby? A jednak. ®
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
czarnoksieznik z ulepszeniem many zrobi 2 kolumny ognia wiec nie sadze zeby 2 takie przezyl rycerz 

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Kontakt:
Zdziwiłbyś się. Z ulepszeniami Rycerz Zagłady ma podwójne obrażenie. 1 krytyk i nie ma Czarnoksiężnika.
Czyżby? A jednak. ®
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
ale jak podejdzie to mozesz rzucic czary i po nim zanim uderzy
- baniak219
- Krasnoludzki Lord
- Ulubiona rasa: Barbarzńca, Elfy
- Kontakt:
Czarnoksiężnik jest bardzo silny z ulepszeniami + czary to rycerz nie ma szans zanim on podejdzie to minie a czarnoksiężnik badania na zasięg obrażenia i pare czarów i czarnoksiężnikowi nawet pół życia nie zabierze sm655
Tu racja rycerz jest powolny i zanim dojdzie to sporo straci hp a jak już dojdzie to czar z pewnością załtwi sprawę więc myślę że czarodziej od rycerza byłby lepszy 

=KMO=
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Kontakt:
Raczej Czarnoksiężnik nie ma takiego zasięgu żeby Rycerz Zagłady po dojściu do niego miał połowę hp. Więc nie gadajcie głupot. Zwłaszcza, że Rycerz Zagłady ma bardzo dużo życia. Nawet żaden czar go nie zabije. I nie wmawiajcie mi głupoty, że Czarnoksiężnik czy jakikolwiek Szaman pokona 1vs1 Zagładę. Gram w tą grę od dawna, więc z doświadczenia wiem że tak nie jest.
Czyżby? A jednak. ®
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:

masz niedowiarku. jak widac na mapie hero jest daleko, jednoske mam tylko jedna... raz mnie dziad walnal, pociaglem 2 razy z kolumny i po nim, kolumny mu zabraly ok 80% hp ( mial 260 )