Najlepsza i najgorza machina oblężnicza .
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Najlepsza i najgorza machina oblężnicza .
Waszym zdaniem jaka jest najlepsza machina dalczego wady , zalety , cena kupności , limit armii . Noi najgorsza pdo jakim względem .

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Kontakt:
Re: Najlepsza i najgorza machina oblężnicza .
Najpierw wszystkie wymienimy .
Taran, Katapulta , Balista , Działo Ogniowe , Piekielnik , Kościana Katapulta , Wyrzutnia Goblinów , Mantikora . I chyba tyle .
Taran, Katapulta , Balista , Działo Ogniowe , Piekielnik , Kościana Katapulta , Wyrzutnia Goblinów , Mantikora . I chyba tyle .

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Nie znam się na tym ale jedną z moich ulubionych jest Wyrzutnia goblinów. Niezły zasięg i niezłe obrażenia. Ponadto niekiedy gobliny ożywają xD Lubię też Mantikorę za ten czar atakujący wszystkie jednostki. Może jeszcze Piekielny Świder albo jak to chyba w WBC 3 jest Piekielnik. Chyba jedyna machina atkująca latające. Najgorsza ? Hmm Działo Ogniowe strasznie wolne i słaby zasięg. Reszta taka średnia. Jeszcze Kościana Katapulta niezła (hehheheh).
Czyżby? A jednak. ®
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Enzoo nie wymieniłeś tej niepozornej Miny. Miny, że Bomba Zapalająca (chyba taka nazwa jest w WBC3).
Czyżby? A jednak. ®
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Kontakt:
Ale to chyab nie jest machina oblężnicza . Nie wie mco pisze

- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Kontakt:
Wiesz co dla mnie działo ogniowe jest zawaliste po ulepszeniu . Żadna machina nie zada tylu obrazeń co to działo budynkoiw . Piekielnik czasem sobi prądem możę nei trafic . A działo zazwyczaj trafia tyle że nei może latających .
Działo po ulepszeniu wszystkeigo ja kma obrażenia 70 zaralo budynkowi 120 .
Moim zdaniem jedna z lepszych maszyn . Mantikora jest dobra jak jest wielu wrogów , Balista tak samo , taran tylko do budynków . Noi katapulty żecz jasna dobre. Najmniej grałem wyrzutnią goblinów dlatego uważam że jest taka średnia . Chociarz jak na 1 poziom twierdzy u orków można robić to jest plus .
Działo po ulepszeniu wszystkeigo ja kma obrażenia 70 zaralo budynkowi 120 .
Moim zdaniem jedna z lepszych maszyn . Mantikora jest dobra jak jest wielu wrogów , Balista tak samo , taran tylko do budynków . Noi katapulty żecz jasna dobre. Najmniej grałem wyrzutnią goblinów dlatego uważam że jest taka średnia . Chociarz jak na 1 poziom twierdzy u orków można robić to jest plus .

- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Kontakt:
Aha . Dodam jeszcze , że Kościana Katapulta dobra ale słaby zasięg jak na nią.

- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
ja dodam ze "żecz" powinno sie pisac przez rz, i ja lubie katapulty, balisty i tarany, reszty nie, bo wyrzutnia jest strasznie droga, nielubie ogniowych dzial bo w wb3 wolno leca, a przy zrecznosci to goblin moze podejdz, a poza tym wole 18 niz 14 zasięgu
-
- Thrall
- Kontakt:
Dla mnie najlepszą machiną oblężniczą jest piekielny świder ponieważ atakuje magia, jest stosunkowo szybka i dośc szybko strzela
Piekielny swider atakuje elektrycznoscia, nie magia.
Najlepsza katapulta, najgorsza taran, ciezko nim dojsc i zadaje obrazenia co kilka atakow.
Najlepsza katapulta, najgorsza taran, ciezko nim dojsc i zadaje obrazenia co kilka atakow.
Sensei Piela