Turniej Luty 2011r. (zakończony)
Re: Turniej Luty 2011
Ja jestem zadowolony jak na pierwszy mój turniej bez większych przygotowań poszło mi dobrze na pewno chciał bym podkreślić to co zrobił mati bo dzięki niemu rozegrałem najciekawsze i najrówniejsze moje mecze w tym turnieju wiec szacun dla matiego. Furion nic dodać nic ująć klasa wiadomo Enzooo również bardzo wysoki poziom i spodziewałem się bardziej wyrównanego finału i pamiętajmy o tych co mieli pecha po prostu trafiając na niezwykle trudnych rywali lagi jeśli takie były itp turniej ogólnie fajny ale błagam na przyszłość o większą liczbę sędzi.
Re: Turniej Luty 2011
Jestem zadowolony z mojego pierwszego turnieju 
Chociaż nie podobała mi sie mapa na której był rozgrywany, (wciaż sądze iż lysea jest za duża do 1vs1
) to grało się miło dzięki uczestnikom i również chciałbym pogratulować Diablo który okazał się niespodzianką turnieju
Swietnie udało mu sie wykorzystać moje drobne pomyłki podczas walki z nim
. Walka z diablo wspominam najmilej mimo niekorzystnego dla mnie wyniku 
A no i naprawdę sprawa z sędziami była niedopracowana
, powinno ich być więcej .
Bardzo chętnie zawalcze na przyszłym turku o wejście na podium i doświadczenie tu zdobyte napewno mi w tym pomoże

Chociaż nie podobała mi sie mapa na której był rozgrywany, (wciaż sądze iż lysea jest za duża do 1vs1

A no i naprawdę sprawa z sędziami była niedopracowana

Bardzo chętnie zawalcze na przyszłym turku o wejście na podium i doświadczenie tu zdobyte napewno mi w tym pomoże

- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: Turniej Luty 2011r. (zakończony)
Zgodnie z obietnicą przesyłam Wam zdjęcie koszulki zwyciężcy Turnieju Luty 2011

Równie duża jest szansa na wygranie koszulki w next turze.

Równie duża jest szansa na wygranie koszulki w next turze.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin