Dobrze, że ruszyliście mój wątek. Będę mógł coś powiedzieć
Teraz myślę jak to zrobić. Będzie jedna oficjalna rozgrywka 2vs2 (zależna od jakości meczu ilość ich). Przy okazji moglibyśmy rozegrać 4fun rozgrywkę 2+1vs2+1 na Chaos Fire Craft.
Mapa 2vs2 (Wybory):
Zgłaszam Chaos Fire Craft. Ice Fortress - b. dobra mapka (Z FC walczą o 1msc.), tylko wiele gier było na niej, np. mnie się znudziła. I raczej na Ice nie nagramy meczu. A może ktoś ma inna propozycję odnośnie mapki 2vs2 lub mógłby stworzyć.
Rasy:
Chodzi o widowisko. System ma służyć do wyrównanej gry. Jakby ludzie wybrali sobie rasy i uznalibyśmy, że szanse są sprawiedliwe to czemu nie.
Teoria:
Jakby uatrakcyjnić (ciężkie słówko, aż w googlach musiałem się posiłkować

) eh.. przez nawias zapomniałem co miałem powiedzieć. Wiem! Aby wyrównać rozgrywki i przedstawić ciekawe, emocjonujące widowisko trzeba po jednej stronie (drużyna lub solo) ustawić zawodnika, który lepiej się przygotowuje, a będzie miał cięższą sytuację. I wtedy byłaby interesująca gra. Oczywiście rasy musiałyby być w miarę wyrównane.
Kto chętny na następną galę i kogo typujecie?
Ja jeśli nie wystąpię w drużynowych to mógłbym spróbować odbudować swój, krasnoludzki autorytet w walce 1vs1.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin