Turniej Sierpnień 2009r. (zakończony)
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Re: Turniej Sierpnień 2009r.
No bo nie wiem , dokładnie kiedy o której godzinie są Greg i Bziux . Zazwyczaj popołudniu .

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
No to ja czekam...
od jutra jes październik jeśli się nie mylę...
Wojtku. "Nie" z czasownikami piszemy oddzielnie. Zapamiętaj to, bo mam dosyć poprawiania twoich błędów, a w każdym poście jakiś popełniasz... Pielagoroth

Wojtku. "Nie" z czasownikami piszemy oddzielnie. Zapamiętaj to, bo mam dosyć poprawiania twoich błędów, a w każdym poście jakiś popełniasz... Pielagoroth
Będzie mały poślizg z turniejem. Mam teraz bardzo gorący okres więc trudno mi znaleźć czas na myślenie nad turniejem ale się postaram.
Piel .... nie musisz poprawiać moich błędów ja ci nie każe... No chyba ,że to twoje hobby
nie no spoko wiem o co cho... A co do Louisa... ty masz "ostry okres" ??? xD szacun.

Żebyś ty wiedział Wojtku ile Piel wykonuje roboty z tymi błędami to byś inaczej na to spojrzał. Napisał Ci komenta pewnie dlatego, że ostatnio są to głównie twoje posty
Do tego nie wiem co jest dziwnego z tym moim "gorącym (a nie ostrym) okresie"

Do tego nie wiem co jest dziwnego z tym moim "gorącym (a nie ostrym) okresie"
chcę oglądać mecz finału
www.heroes3.pun.pl, największe forum o heroes 3 w Polsce.
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Oglądniesz Michael bądź na hamachi , ale takie krótkie posty to bez sensu pisać . Bez obrazyMichael pisze:chcę oglądać mecz finału

A co do turnieju Panowie spieszcie się

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Elo!!! ja mogę zagrać po niedzieli bo na razie siedzę w Gliwicach

Polecam:
http://pl.desert-operations.com/?recrui ... d=d29ybGQx
Mija właśnie prawie 2 miesięcznica rozpoczęcia tego turka... Wszystkiego najlepszego 

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Ludzie. Nie panikujcie aż tak, że turniej trwa już 2 miesiące. To normalne, że z turnieju na turniej jest więcej graczy a co za tym idzie muszą one trwać nieco dłużej. Prawda, że trochę się to przedłuża ale nie lubię jak wszscy ciągle narzekają, że turniej trwa już za długo.
Czyżby? A jednak. ®