Gala WCW - 2011
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Re: Gala WCW - 2011
Spokojnie, na każdego przyjdzie kolej
Po kolei będą ustawiane walki.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Przepraszam za problemy, niestety było to spowodowane brakiem internetu. W czwartek, jak będę w domu(chyba), to ogłoszę kolejne pary na sobotę, może więcej niż 2.
Co do walk z poprzednich gal to jeszcze pomyślę, raczej będą rozegrane na najbliższej.
Co do walk z poprzednich gal to jeszcze pomyślę, raczej będą rozegrane na najbliższej.
- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
It's time!
Admin vs Appolyon (dokończenie meczu)
Markool vs Adrenalina
Kronos vs Invis
Zapraszam w sobotę od 18!
Admin vs Appolyon (dokończenie meczu)
Markool vs Adrenalina
Kronos vs Invis
Zapraszam w sobotę od 18!

- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Admin (Zaraza) vs Appolyon (Wysokie Elfy)
Admin przejmuje środek, App niszczy jedną kopalnie na środku smoczymi, w międyczasie ghule niszczą wieże w naturalu. Zmasowany atak na natural Appa niszczy go. App dochodzi do mistyków, Admin do zarodników. Po serii ataków z użyciem katapult Admin wygrywa.
Adrenalina vs Markool 2:0
Adren (Nieumarli) vs Markool (Leśny Elfy)
Adren atakuje przy pomocy liszy i rycerzy zagłady, Markool broni piechotą, jazdą oraz ognikami. Pada natural Markoola, Adren kontynuuje atak nsizcząc jego bazę.
Adren (Zaraza) vs Markool (Nieumarli)
Mała potyczka/gonitwa na środku, każdy ma po 2 kopalnie. Markool szczęśliwie broni kilku ataków hordy ghuli mając tylko 2 cmentarze. W końcu uznaje wyższość armii władców zarazy. Wygrywa Adren.
Admin przejmuje środek, App niszczy jedną kopalnie na środku smoczymi, w międyczasie ghule niszczą wieże w naturalu. Zmasowany atak na natural Appa niszczy go. App dochodzi do mistyków, Admin do zarodników. Po serii ataków z użyciem katapult Admin wygrywa.
Adrenalina vs Markool 2:0
Adren (Nieumarli) vs Markool (Leśny Elfy)
Adren atakuje przy pomocy liszy i rycerzy zagłady, Markool broni piechotą, jazdą oraz ognikami. Pada natural Markoola, Adren kontynuuje atak nsizcząc jego bazę.
Adren (Zaraza) vs Markool (Nieumarli)
Mała potyczka/gonitwa na środku, każdy ma po 2 kopalnie. Markool szczęśliwie broni kilku ataków hordy ghuli mając tylko 2 cmentarze. W końcu uznaje wyższość armii władców zarazy. Wygrywa Adren.
- Adrenalina666
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkie rushowe
- Kontakt:
Heh, ja jeszcze dodam, że rasy nie były po myśli Markoola. Zbyt dobrze wiedziałem, jakie rasy on weźmie (miał m.kras, und, leśne i tylko m.kras nie zgadłem). Jak to mówił już Kronos "dawać następnego!" to i ja też mówię dawać następnego!
Wrogów lubię martwych, a miecze na ostro.

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)

11. Podawanie linków do stron o WBC tylko po zezwoleniu administratora (prośba na PW)
Mam nadzięjee że rozważycie to że z Adre zagrałem rewanż i wygrałem 2 razy z rzędu
1 walka wys (ja) vs Rój (Adre)
2 walka nieumarły (ja) vs Zaraza (Adre)
1 walka wys (ja) vs Rój (Adre)
2 walka nieumarły (ja) vs Zaraza (Adre)
11. Podawanie linków do stron o WBC tylko po zezwoleniu administratora (prośba na PW)
- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Następne walki w sobotę, zaczynamy o 18, oto pary:
Invis vs Kronos (dokończenie meczu)
Adrenalina vs Qui-gon
Invis vs Kronos (dokończenie meczu)
Adrenalina vs Qui-gon
Ja też chciałbym zagrać.