Turniej Drużynowy (zaniechany)
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Re: Turniej Drużynowy
czyli olowa na turnieju niebedzie?
- baniak219
- Krasnoludzki Lord
- Ulubiona rasa: Barbarzńca, Elfy
- Kontakt:
Zgłaszam drużynę:
Baniak & Miko
Baniak & Miko
Ołówek wiem ze alek twoj kolega ale Admin raczej nie wyobraza sobie takiego zachowania
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Alek jak przekonasz Ołówka do gry to może nie wszystko stracone ale cicho sza. Paweł a ty czemu turnieju nie grasz ?
Czyżby? A jednak. ®
To gram w tym turnieju czy nie bo zglupialem.
Nie wiem czy brać gierke do ciotki.
decydujcie sie.
a co do mnie to przesadzilem z ciota ale reszty dalej sie trzymam a ty admin banujesz nawet na hamku bo sie boisz to wszystko wyjasnic i niechcesz dojsc jakos do porozumienia tylko musi byc tak jak ty chcesz ;/
Nie wiem czy brać gierke do ciotki.
decydujcie sie.
a co do mnie to przesadzilem z ciota ale reszty dalej sie trzymam a ty admin banujesz nawet na hamku bo sie boisz to wszystko wyjasnic i niechcesz dojsc jakos do porozumienia tylko musi byc tak jak ty chcesz ;/
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Wyjaśnic ależ proszę bardzo 
Nie zrobiłem tego dla siebie, tylko dla dobra większości. Zresztą piromantą można grac na lv25. Zresztą nie będziemy grali cały czas na lv30 - jakaś zmiana byc musi. Teraz uważam, że lv30 to i tak za wysoki na grę turniejową.

Nie zrobiłem tego dla siebie, tylko dla dobra większości. Zresztą piromantą można grac na lv25. Zresztą nie będziemy grali cały czas na lv30 - jakaś zmiana byc musi. Teraz uważam, że lv30 to i tak za wysoki na grę turniejową.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Jak mogę wtrącić to niech olowek gra a co do 30lvl to prawda trochę za wysoki poziom co przekonałem się już nie raz jak grałem przeciw Alkowi 

=KMO=
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
no ale co z tego ze za wysoki? kazdy ma taki sam... zalowe...
Jak zauważyliście lvl bohatera zmieniał się w każdym turnieju. Ma to na celu urozmaicenie rozgrywki.
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
no to powiedz, gdzie na innym turnieju byli 4 hero tymczasowi?