Turniej Czerwiec 2009r. (zakończony)
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Turniej Czerwiec 2009r. (zakończony)
Turniej Czerwiec 2009
Wstępne zasady:
- Gramy na mapie Chaos Champion (for1vs1 - ostateczną jej wersję umieszczę w dziale |Mapy| i podam link w temacie).
- Bohater: Gramy bez bohatera
- Przez pierwsze 8 min. obowiązuje czas rozejmu (nie atakujemy bazy przeciwnika)
Opcje gry:
- odkryta mapa
- bez mgły wojny
- standardowe zwycięstwo
- szybkośc gry - średnia
- początkowo wysokie zasoby
- 3 pkt. armii na początek
Sposób gry:
Gramy jedną rasą cały turniej. Turniej składa się z 2 rund.
1 Runda: Gracze rozgrywają mecze stylem: przegrywający odpada.
2. Runda: Powstanie Finałowa Grupa - w niej każdy będzie rozgrywał stylem każdy z każdym. Osoba, która ma największą ilosc pkt. wygrywa.
Osoby, które odpadły w rundzie 1 mają jeszcze szansę na wygranie turnieju. Jeśli przegrałeś to masz jeszcze szanse na wygraną w turnieju. Z osób które przegrały w 1 rundzie będą prowadzone baraże i z nich będzie możliwe wejście do Finałowej Grupy (1 lub 2 miejsca chyba)
Zgłoszenia:
Czas: Wtorek 2 VI 2009r. -> Wtorek 9 VI 2009r. (cały dzień jeszcze).
Wystarczy napisac: "Zapisuje się". Rasa jaką będziecie grac jest podawana Administratorowi na PW. Należy ją podac najpóźniej do Środy (10 VI). Rasy poszczególnych graczy będą przedstawione po zapisach.
Prawdopodobnie w tym turnieju będzie dostępna nowa funkcja WOG (Warlods Observer Game). Czyli osoba upoważniona przeze mnie, ktróra będzie wykonywała filmik z gry. Później filmik ten będzie dostępny w dwóch wersjach: 1) Cała rozgrywka 2) Najlepsze momenty z gry. Rozgrywki, które będą kamerowane będziecie wybierac wy sm04
Wstępne zasady:
- Gramy na mapie Chaos Champion (for1vs1 - ostateczną jej wersję umieszczę w dziale |Mapy| i podam link w temacie).
- Bohater: Gramy bez bohatera
- Przez pierwsze 8 min. obowiązuje czas rozejmu (nie atakujemy bazy przeciwnika)
Opcje gry:
- odkryta mapa
- bez mgły wojny
- standardowe zwycięstwo
- szybkośc gry - średnia
- początkowo wysokie zasoby
- 3 pkt. armii na początek
Sposób gry:
Gramy jedną rasą cały turniej. Turniej składa się z 2 rund.
1 Runda: Gracze rozgrywają mecze stylem: przegrywający odpada.
2. Runda: Powstanie Finałowa Grupa - w niej każdy będzie rozgrywał stylem każdy z każdym. Osoba, która ma największą ilosc pkt. wygrywa.
Osoby, które odpadły w rundzie 1 mają jeszcze szansę na wygranie turnieju. Jeśli przegrałeś to masz jeszcze szanse na wygraną w turnieju. Z osób które przegrały w 1 rundzie będą prowadzone baraże i z nich będzie możliwe wejście do Finałowej Grupy (1 lub 2 miejsca chyba)
Zgłoszenia:
Czas: Wtorek 2 VI 2009r. -> Wtorek 9 VI 2009r. (cały dzień jeszcze).
Wystarczy napisac: "Zapisuje się". Rasa jaką będziecie grac jest podawana Administratorowi na PW. Należy ją podac najpóźniej do Środy (10 VI). Rasy poszczególnych graczy będą przedstawione po zapisach.
Prawdopodobnie w tym turnieju będzie dostępna nowa funkcja WOG (Warlods Observer Game). Czyli osoba upoważniona przeze mnie, ktróra będzie wykonywała filmik z gry. Później filmik ten będzie dostępny w dwóch wersjach: 1) Cała rozgrywka 2) Najlepsze momenty z gry. Rozgrywki, które będą kamerowane będziecie wybierac wy sm04
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Re: Turniej Czerwiec 2009
Skoro bez hero to chyba nie trzeba sm07Na początku zapisujemy się tylko, po zapisach musimy podac bohatera (rasę, klasę)
Zapisuję się.
Aaa. Byłbym zapomniał. Adminie radzę stowrzyć osobny temat tylko i wyłącznie na wyniki meczów. Bo jak wszystko będzie w jednym temacie to będzie chaos tak jak w poprzednich turniejach.
Czyżby? A jednak. ®
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
podejrzewam admina ze wezmie rase pod nas ( bo bedzie znal jako jedyny rasy ), "Zapisuje się".
Zapisuje się.
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Alek tak zgadłeś sm101 Od teraz ja będę to robił, nie ty
Pielagoroth błąd przy pracy (zdanie te znalazło się tam z poprzedniego turnieju). Poprawione
Na pewno będzie zrobiony dział |Czas Walk| w którym się będziecie umawiac. A nawet wiem kto to zrobi

Pielagoroth błąd przy pracy (zdanie te znalazło się tam z poprzedniego turnieju). Poprawione
Na pewno będzie zrobiony dział |Czas Walk| w którym się będziecie umawiac. A nawet wiem kto to zrobi

Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
zapisuję się
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
a ze wczesniej mowiles ze trzeba kontakt podac, to ja dla odmiany dam wtyczke
gg 1869861
skype aleksanderek48
mail psokrowy@o2.pl