0 Pur3viL Exp
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Re: 0 Pur3viL Exp
Oto link: http://www.przeklej.pl/plik/0-pur3vil-e ... 33hrb13bq4. Trochę się różni od pierwotnej wersji, bo musiałem własne poprawki wprowadzić ale nieznaczne. Podmieniłem też link w 1 poście.
Czyżby? A jednak. ®
Dlaczego mi ten autoclicker nie dziala po uruchomieniu gry? na pulpicie jak najbardziej ale jak włącze grę i narusze myszką na strzałkę w prawo po czym wciskam F2 to nic sie nie dzieje... .
Trzeba chwilę odczekać z tego co pamiętam. Jeżeli to nie pomoże to nie wiem *
Mapka jest bardzo dobra, ale mam kilka uwag:
1. nie mozna dać lvl wyzszego niz 5700 bo mi wywala za kazdym razem, nawet jesli jest 5701 lvl.
2. Mapke mozna wzucic jeszcze na sendspace.pl i chomikuj
To wszystko
dziękuje i pozdrawiam
1. nie mozna dać lvl wyzszego niz 5700 bo mi wywala za kazdym razem, nawet jesli jest 5701 lvl.
2. Mapke mozna wzucic jeszcze na sendspace.pl i chomikuj
To wszystko
dziękuje i pozdrawiam
To rzeczywiście duże utrudnienie XDZuben pisze:Mapka jest bardzo dobra, ale mam kilka uwag:
1. nie mozna dać lvl wyzszego niz 5700(...)
Jakbym miał lv 5700 i dałbym wszystkie pkt w morale - to jaką szybkość ataku miałyby moje jednostki?
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
No jednak jakieś utrudnienie to jest, bo mniej expa za jedno przejście mapy. Nie wiem czym to może być spowodowane Zuben, więc nie dam rady pomóc
Inni nie mają takiego problemu.

Czyżby? A jednak. ®
Ah Piela dziękuję ci za opiekowanie się tym tematem niech nie gaśnie wola expienia po mojemu. Co do waszych problemów przeczytałem wszystkie link działa, lv 5700 bug u mnie tak nie ma może jednorazowy losowy przypadek.

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
- Adrenalina666
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkie rushowe
- Kontakt:
Ostatnio z auto-clickerem mi się dzieją dziwne rzeczy... otóż gdy se chciałem zaexpić hero(55lvl) ustawiam wszystko tak jak ma być a gdy odpalam to w grze to najpierw chodzi wolno a później generuje tylko do lvlu 5087 dalej nie chce w ogóle iść co to ma być???
Wrogów lubię martwych, a miecze na ostro.

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
- Adrenalina666
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkie rushowe
- Kontakt:
Nowe fakty odnośnie mojego problemu:
-lvl 6000 wbija dopiero wtedy gdy ustawie click interval 10 milisecond przez co expienie staje się strasznie czasochłonne. Odnośnie mojego problemu rozważam też jeszcze jedną opcję. Stworzenie tej mapy do gry w multi(expienie we dwóch jeden który ma wszystko dobrze z autoclickerem robi nim 6000-ne lvl-e i go) oczywiście wliczając też różne inne przeróbki.
-lvl 6000 wbija dopiero wtedy gdy ustawie click interval 10 milisecond przez co expienie staje się strasznie czasochłonne. Odnośnie mojego problemu rozważam też jeszcze jedną opcję. Stworzenie tej mapy do gry w multi(expienie we dwóch jeden który ma wszystko dobrze z autoclickerem robi nim 6000-ne lvl-e i go) oczywiście wliczając też różne inne przeróbki.
Wrogów lubię martwych, a miecze na ostro.