Sala samobójców
Sala samobójców
http://www.filmweb.pl/film/Sala+samob%C ... 011-539509
Naprawdę dobry, polski film. Porusza sporo problemów ówczesnego świata, pełno w nim związków z tematami takimi jak emo, uzależnienie od internetu itd. Ogólnie dobre, polskie kino, na tle tych cukierkowych komedii jakimi częstują nas ostatnio wytwórnie to perełka.
Naprawdę dobry, polski film. Porusza sporo problemów ówczesnego świata, pełno w nim związków z tematami takimi jak emo, uzależnienie od internetu itd. Ogólnie dobre, polskie kino, na tle tych cukierkowych komedii jakimi częstują nas ostatnio wytwórnie to perełka.
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: Sala samobójców
Też słyszałem czy czytałem, ze ciekawy, ale nie wiem skąd go pobrać 

Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Zbieram sie i zbieram żeby na to iść do kina i chyba niedługo się wybiorę
.

Tomek
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Za niedługo dam link do ściągnięcia, tylko muszę dostać dobrą wersje od Administratora pewnego forum, dostanę ten film, i postaram się go wrzucić na hosting i tutaj dać Wam link.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Do kina marsz!
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Byłem dzisiaj na tym filmie w kinie i zgodnie z moimi oczekiwaniami był średni. Trochę przynudzania momentami ogólnie nie wciągnął mnie. Niektóre "poważne" sceny komediowo wyglądały.
Dodam, że nie lubię oglądać filmów i mało który mi się podoba
Dodam, że nie lubię oglądać filmów i mało który mi się podoba

Czyżby? A jednak. ®
Z Torrentów panie królu krasnoludówAdministrator pisze:Też słyszałem czy czytałem, ze ciekawy, ale nie wiem skąd go pobrać
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
"Salę Samobójców" już można obejrzeć w necie
Film dodaje do mojej kategorii wartych obejrzenia. Porusza wiele problemów, o których nie było mowy dotychczas. Polski dobry film, oby takich więcej.