Spolszczenie do WBC3(pełne)
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Spolszczenie do WBC3(pełne)
Witam! Wziąłem się za projekt całkowitego spolszczenia.Niedawno na to wpadłem i zauważyłem że również inny użytkownik się tym zajmuje . Uprzedzam że nie zassałem pomysłu!Spolszczenie udostępnię za kilka dni. Dla nowych jednostek użyłem głosów z gry Warcraft 3.W razie postępów dam znać. Oto mój postęp:
Rycerze-Ukończeni
Krasnoludy-Ukończeni
Nieumarli-Ukończeni
Barbarzyńcy-Ukończeni
Minotaury-Wkrótce
Orki-Wkrótce
Wysokie Elfy-Ukończeni
Leśne Elfy-Ukończeni
Mroczne Elfy-Ukończeni
Feye-Ukończeni
Mroczne Krasnoludy-Ukończeni
Demony-Ukończeni
Ssrathi-Ukończeni
Imperium-Ukończeni
Rój-Ukończeni
Zaraza-Ukończeni
(PS:Bez obaw.Tworzenie spolszczenia na pewno skończę w tym miesiącu, gwarantuję i pozdrawiam )
LINK
Rycerze-Ukończeni
Krasnoludy-Ukończeni
Nieumarli-Ukończeni
Barbarzyńcy-Ukończeni
Minotaury-Wkrótce
Orki-Wkrótce
Wysokie Elfy-Ukończeni
Leśne Elfy-Ukończeni
Mroczne Elfy-Ukończeni
Feye-Ukończeni
Mroczne Krasnoludy-Ukończeni
Demony-Ukończeni
Ssrathi-Ukończeni
Imperium-Ukończeni
Rój-Ukończeni
Zaraza-Ukończeni
(PS:Bez obaw.Tworzenie spolszczenia na pewno skończę w tym miesiącu, gwarantuję i pozdrawiam )
LINK
Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Re: Spolszczenie do WBC3(pełne)
Ha! Jak ci się uda i skończysz to jawnie zawstydzisz Tomka Powodzenia życzę i trzymam kciuki
Czyżby? A jednak. ®
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Dziękuję.Właśnie skończyłem orki.Ostrzegam mogę w ten weekend skończyć!
Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521
- Adrenalina666
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkie rushowe
- Kontakt:
No, no, mamy konkurencję na forum. Jak ci się uda, to rzeczywiście zawstydzisz Tomka. Chętnie zobaczę to spolszczenie, szczególnie chcę zobaczyć, jak dobrałeś głosy.
Wrogów lubię martwych, a miecze na ostro.
Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)
Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Dzięki wam. Przy okazji chcę ogłosić że jeszcze dziś a najpóźniej jutro wieczorem zarzuce spolszczenie na moje chomikowe konto Zostały mi 4 nowe rasy i muszę dokładnie przemyśleć głosy dla nich. Głos systemowy żeński spolszczyłem, niestety męski pozostaje angielski. Na razie to tyle.
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Mam niewielkie problemy techniczne przez co muszę nieco dopracować moje spolszczenie.
edit.
Kolejny nius.Postanowiłem wypuścić spolszczenie wcześniej więc przez sformatowane pliki dźwiękowe niektórych bestii niestety zabraknie ich głosów (jak T-Rex,Hydra) PS: Dotyczy to jedynie bestii z 4 ras wbc 3
edit.
Kolejny nius.Postanowiłem wypuścić spolszczenie wcześniej więc przez sformatowane pliki dźwiękowe niektórych bestii niestety zabraknie ich głosów (jak T-Rex,Hydra) PS: Dotyczy to jedynie bestii z 4 ras wbc 3
Powodzenia, ja generalnie straciłem wszystko co zrobiłem i mi się odechciało (ogólnie nie miałem zapału do tego), więc konkurencji nie ma i nikogo nie zawstydzisz , dobrze że ktoś się tym zajął. Chociaż muszę powiedzieć, że taki np. pomysł na podłożenie głosów z Warcraft 3 mimo wszystko wydaje mi się zassany, i to wcale nie był do końca mój pomysł. Ale to nic złego, trzymam kciuki.
Tomek
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Haha Tomku niestety cię zawstydzę a konkurencja jest taka że 3 dni przebimbałem Właśnie rozpoczynam wstawiać to na chomikuj jak skończy to dam link!
Niestety nie zawstydzisz nikogo, i jeśli myślisz że 100 osób będzie nabijać ci punkty na chomikuj to się mylisz bo zrobi to jedna osoba i rozda innym >.
Tomek
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Udało się. Moje spolszczenie zostało ukończone. Drżyj Tomku z powodu swej bezradności ponieważ zapał pomógł mi ukończyć to dzieło http://chomikuj.pl/BrudasekPL/Dokumenty ... olszczenie Oto opis instalacji. Wszystkie pliki umieszczamy do folderu Warlords Battlecry III/Assets/Sides. Wyjątkiem jest plik GameSpeech który umieszczamy do Warlords Battlecry III/Polish. Wszystkie pliki należy podmienić! Nalegam do testowania!