Spolszczenie do WBC3(pełne)
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Re: Spolszczenie do WBC3(pełne)
Przepraszam właśnie naprawiłem wszystkie blokady więc spolszczenie można już ściągnąć z tego samego linku http://chomikuj.pl/BrudasekPL/Dokumenty ... olszczenie
Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521
Pozwoliłem sobie jako pierwszy przetestować, głosy z wbc 2 działają bez zarzuceń, miałem wątpliwości jakie głosy dodasz do pozostałych postaci, ale bardzo dobrze wybrałeś głosy z Warcrafta , na pewno urozmaici nam grę
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Ciesze się że wszystko działa jak trzeba a co do głosów to nie ma sprawy!
Interesuje Cię pełne spolszczenie do WBC3? Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=64&t=2521
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Najs. +.
- przemkool
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC3 Wysoki Elf i leśny , Ork :) WBC2 Mroczny Kr
- Kontakt:
O jest Już Dubbing do WBC3 dostępne Dżem jesteś najlepszy można teraz sobie pograć jak na WB2 nie mogłem się już doczekać tego
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Coś mi się zdaje że moja 3 dniowa praca nie poszła na marne. Widzę że przypada wam moje spolszczenie do gustu. Czekam na więcej komentarzy oraz na werdykt od Pielagorotha Może tak przenieść temat do ważniejszych aby mógł skorzystać ze spolszczenia każdy fan WBC3?
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Dodałem link do tematu do tablicy ogłoszeń na górze. Myślę, że teraz każdy kto będzie chciał łatwo znajdzie twoje spolszczenie
A co do oceny to narazie się wstrzymam, bo tylko tak rzuciłem uchem. Generalnie głosy z WBC2 wstawiłeś poprawnie chociaż jakieś błędy się tam pojawiły. Postaram się jakąś listę może zrobić, a tak na razie pamiętam, że Król Khalid został pozbawiony głosu Co do głosów z Warcrafta to muszę się bardziej z nimi oswoić, ale póki co mogę powiedzieć, że stopień ich dopasowania jest dosyć zróżnicowany. Tzn. niektóre są dobrane bez zarzutu, ale gdzieniegdzie jest dość krucho. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu, czyli w grach multi
A co do oceny to narazie się wstrzymam, bo tylko tak rzuciłem uchem. Generalnie głosy z WBC2 wstawiłeś poprawnie chociaż jakieś błędy się tam pojawiły. Postaram się jakąś listę może zrobić, a tak na razie pamiętam, że Król Khalid został pozbawiony głosu Co do głosów z Warcrafta to muszę się bardziej z nimi oswoić, ale póki co mogę powiedzieć, że stopień ich dopasowania jest dosyć zróżnicowany. Tzn. niektóre są dobrane bez zarzutu, ale gdzieniegdzie jest dość krucho. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu, czyli w grach multi
Czyżby? A jednak. ®
- BrudasekPL
- Krasnoludzki Lord
- Kontakt:
Dzięki za czujność. Z mojego chomika można ściągnąć poprawkę dla krasnoludów dająca głos Króla Khalida
- przemkool
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC3 Wysoki Elf i leśny , Ork :) WBC2 Mroczny Kr
- Kontakt:
Najlepiej udostępnić Link spolszczenia jest najlepiej na 4shared lub rapidshare żeby nikt już nie płacić za chomikuj transfer i żeby każdy mógł sobie to pobrać.