WBCFAN Team
Re: WBCFAN Team
Myślę że projekt Etheria w Ogniu Wojny byłby dobrym tytułem co wy na to? Kiedy ustalimy tytuł podam kilka pierwszych misji póki co prosił bym o dział ze wstępem dla członków projektu a na forum pytania do naszej ekipy
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
A w tym nie dałoby rady?
Podajecie nazwę: Etheria w Ogniu Wojny i np. historia lub mapa
Podajecie nazwę: Etheria w Ogniu Wojny i np. historia lub mapa
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Historia już jest admin przecież ja ustalaliśmy podam mniej więcej dwie pierwsze misje i otoczkę historii. Historia toczyć się będzie w V erze czyli w czasie tve. Pierwszą misją będzie zajmowanie portów mrocznych elfów pomagając tym samym krasnalom druga to rozbicie armii dzieci kargotha resztę zdradzę jak temat będzie dla zamkniętej grupy osób aby uniknąć sabotaży
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Jakbyście mieli zastój w tworzeniu map z braku czasu lub chętnych to mogę pomóc.
Czyżby? A jednak. ®
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Moge dodawać rosliny itp. bo widzę że nikt się tego nie podjął .
Zajmę się krajobrazem mapki .
Zajmę się krajobrazem mapki .

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
wiem ze wchodzicie w pliki wb3, to moze byscie lookneli jak rozpakowac plik np.: z itemkami zeby mozna bylo stworzyc moze jakiegos seta itemkow wbcfan, czy cos