Etheria w Ogniu Wojny - Historia
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Etheria w Ogniu Wojny - Historia
W tym temacie będzie prowadzona dyskusja na temat historii zawartej w kampanii: Etheria w Ogniu Wojny. W tym temacie komentujcie historie, poprawiajcie ją, wprowadzajcie własne pomysły.
Miko przedstawi ogólny zarys historii kampanii oraz 2 pierwsze scenariusze. Waszym zadaniem będzie się wypowiedzi odnośnie nich. Oraz możecie próbowac ułożyc dialogi do pierwszych misji. Cała historia będzie opowiedziana dialogami, stąd ich ważne znaczenie.
Miko przedstawi ogólny zarys historii kampanii oraz 2 pierwsze scenariusze. Waszym zadaniem będzie się wypowiedzi odnośnie nich. Oraz możecie próbowac ułożyc dialogi do pierwszych misji. Cała historia będzie opowiedziana dialogami, stąd ich ważne znaczenie.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Re: Etheria w Ogniu Wojny - Historia
Historia będzie przedstawiała jednego z generałów Imperium na czasach Tve.
Zostanie wysłany na front południowy by pomóc krasnalom zabezpieczyć forty, następnie jego zadaniem będzie pomoc w rozbiciu armii Kargotha. Tak czy owak skończy się kampania w krainach wojny.Więc dwie pierwsze misje już są.
Zostanie wysłany na front południowy by pomóc krasnalom zabezpieczyć forty, następnie jego zadaniem będzie pomoc w rozbiciu armii Kargotha. Tak czy owak skończy się kampania w krainach wojny.Więc dwie pierwsze misje już są.
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
ja myslalem ze krasnale sa na wschodzie a mr. kras na polnocy 

Na południowym wschodzie raczej są.
Front południowy bo imperium walczy na północy z barbarzyńcami i pomagają w wojnie przeciwko orkom .Na południu dla imperium są bo mówię o Imperium Selentyńskim. Zachód to Imperium Dirakijskie myślmy logicznie i punktowo z geografią...
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
ale na poludniowym wschodzie to raczej zaraza jest glownie, z wazniejszych rzeczy to las mr. elfow... orcow to tam malo ( jedno miastko jakies chyba )
Ale czy ja napisałem że akurat na północy walczą z orkami? Chodziło mi o Kor... pomyślunku trochę Alek...
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
ale rpzemek napisal ze krasnale sa na poludniowym wschodzie, tam samo moge powiedziec ze sa w centru etherii ( tam tylko orce, rycerze ( guardia ) i elfy )
słuchaj napisałem Ci czemu krasnali uznałem za front południowy i nie będę tak jak ty nabijał sobie postów... masz jakieś KONKRETNE uwagi to napisz
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Alek takie twoje kąsanie jest niepotrzebne, lepiej sam coś wymyśl, a później zacznij krytykowac. Proponuje, żebyś zrobił mapę etherii i pokazał na niej, gdzie jest południe, zachód itd. według Ciebie. Inaczej tu nie spamuj!
Odnośnie tego:
Krasnale zabezpieczają fronty w okolicy granicy z Mrocznymi Elfami (które raczej są na południu Etherii). A Imperium pomaga Krasnoludom. Chyba wszystko jasne.
Miko przedstaw konkrety pierwszej misji oraz drugiej misji. Dokładnie co i jak, na czym ma polegac gra..
Odnośnie tego:
Krasnale zabezpieczają fronty w okolicy granicy z Mrocznymi Elfami (które raczej są na południu Etherii). A Imperium pomaga Krasnoludom. Chyba wszystko jasne.
Miko przedstaw konkrety pierwszej misji oraz drugiej misji. Dokładnie co i jak, na czym ma polegac gra..
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin