Etheria w Ogniu Wojny - Mapy
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Etheria w Ogniu Wojny - Mapy
W tym temacie będziemy pracowac nad mapami do kampanii. Będziemy ją zmieniac, modyfikowac, tworzyc. Zaraz po tym jak historia scenariuszy zostanie zaakceptowana w tym temacie wprowadzi jedna osoba jak ma mapa wyglądca i jedna osoba ją tworzy.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Re: Etheria w Ogniu Wojny - Mapy
Zajmuje się ktoś tym? W dziale powyżej dałem historie i pierwszą mapę może ktoś ja upiększy albo zrobi nową i ja oskryptuje?
1 mapa + kilka dodatków
1 mapa + kilka dodatków
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Wersja mapy została przeze mnie poprawiona. Teraz, jeśli chcecie ją dalej poprawiać proszę ściągać z ostatniego postu.
Pobierz
Dodane:
*zostały dialogi początkowe
*poprawione porty Mr. Elfów -> Jeden port został całkowicie zmieniony, 2 port częściowo. Należy dokończyć 2 port oraz stworzyć 3 port. Lokalizacja bojówki Mr. Elfów też wypada poprawić. Należy zbudować lekkie fortyfikacje Krasnoludów. Poprawa graficzna też by się przydała.
Te porty muszą wyglądać jak porty, a nie jak jakieś punkty obronne.
Pobierz
Dodane:
*zostały dialogi początkowe
*poprawione porty Mr. Elfów -> Jeden port został całkowicie zmieniony, 2 port częściowo. Należy dokończyć 2 port oraz stworzyć 3 port. Lokalizacja bojówki Mr. Elfów też wypada poprawić. Należy zbudować lekkie fortyfikacje Krasnoludów. Poprawa graficzna też by się przydała.
Te porty muszą wyglądać jak porty, a nie jak jakieś punkty obronne.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Niestety wstaw jeszcze raz, bo ani 1 ani 2 plik nie działa. Ktoś będzie chciał ściągnąć a tu lipa.
PS. Sorki że odświeżam temat, lecz linki muszą być nadal aktywne
PS. Sorki że odświeżam temat, lecz linki muszą być nadal aktywne

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)