Noob vs Noob - czyli jak nie grać
Re: Noob vs Noob - czyli jak nie grać
Noob pierwszą i ostatnią jedynostkę jaką zbudują to Tytan.Dlaczego ostatnią ? ponieważ ich tytan ginie zawsze w obronie bazy przez co sam jak zginie doprowadza nooba do klęski
Tak się kończy gra nooba.

Noob w trakcie walki nie steruje armią tylko przesuwa ekran na budynki i zastanawia się gdzie wybudować kolejny. Noob nie wie co to dochód +4 w budynku handlu wiec na wszelki wypadek nie ulepsza tej technologi bo szkoda surowców. Noob zawsze wygrywa... z giermkiem.
Noob jak zrobi 4 szkielety to czeka 30 min na armie wroga żeby pokazać swoją siłę.
a jak gra np. ryckami i nie ma szkieletów to jak ma zrobić? To jest dopiero pro player xD
noob jest administratorem forum o wbc i uwaza sie za nie wiadomo jakiego pro
Kolego o co ci chodzi? Jeśli czujesz się urażony przez ten poradnik, bo grasz tak jak jest w nim napisane to lepiej się nie odzywaj
/Pielagoroth.
Kolego o co ci chodzi? Jeśli czujesz się urażony przez ten poradnik, bo grasz tak jak jest w nim napisane to lepiej się nie odzywaj
/Pielagoroth.
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Noob sądzi, że |Giermek| używa cheatów.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
-
- Thrall
- Kontakt:
Zapytam się, co dają ci budowniczy w kopalniach bo tego nie używałem (gram parę dni wiec mi się nie dziwcie)
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Budowniczy w kopalniach zwiększają szybkość wydobywania surowców.
Czyżby? A jednak. ®