Zasady
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Zasady
Każdy nowy użytkownik może napisać pierwszy post w tym dziale. Wystarczy, że napisze nowy temat i przywita się z innymi użytkownikami forum.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Re: Zasady
I co to ma na celu? Tak do jaj czy o coś w tym chodzi?!
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
Dobry pomysł właściwie nic nie wiemy o nowych bywalcach a dobrze byłoby znać ich rasę poziom gry, itp zachowanie zainteresowania
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
Bardzo proste żeby poznać nowych , jaki czas grają , jak dobrze grają itp.I co to ma na celu? Tak do jaj czy o coś w tym chodzi?!
Ten pomysł bardzo dobry

=KMO=
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
Tak ale nie wiem czy zauważyliście, po kilku pierwszych postach i tak to wychodzi na jaw 

- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Wiesz wydaje mi się, że taki dział przyda się dla nowych. Myślę, że przełamie to nowych użytkowników i coraz więcej zacznie pisać nowe posty.
Pewnie na początku miałeś taką sytuacje, że nie wiedziałeś co napisać. A taki dział pozwoli się przełamać.
Pewnie na początku miałeś taką sytuacje, że nie wiedziałeś co napisać. A taki dział pozwoli się przełamać.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
Niestety, ale NIE miałem takiej sytuacji. Ale admin pewnie nie chce się dowiedzieć, jakim sposobem, skoro nie odp. na pw sm05