Która grupa jest najmocniejsza?
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Która grupa jest najmocniejsza?
Która grupa jest najmocniejsza? Gdzie będą toczyć się najciekawsze mecze?
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: Która grupa jest najmocniejsza?
Zdecydowanie najmocniejsza wydaje się grupa "Caro". Enzło, chyba główny pretendent do awansu, Greg - potrafił sprawnie grać baśniowcami, ale jak teraz wypadnie jego forma. No i dwóch orków, jestem ciekaw ich gier, bo mogą zrobić małą niespodziankę.
W grupie "Kier" możemy sądzić, że wszystko jest poukładane. Choć godnym wzmianki pojedynkiem jest: Pielagoroth vs Dante (może decydującym), nie wiadomo też wiele o dyspozycji Moina, czy zagrozi rywalom?
Grupa "Trefl" to połączenie baśniowców z minosami. Tutaj dużo zależeć będzie od stylu gry minosów, czy uda im się nawiązać walkę z baśniowcami, co jest kluczem do awansu. Minotaury mają kilka mocnych zagrań, zobaczymy.
I ostatnia grupa "Pik" - mieszanka "dziwnych" ras, więc mogą z tego wyjść udane i widowiskowe starcia.
W grupie "Kier" możemy sądzić, że wszystko jest poukładane. Choć godnym wzmianki pojedynkiem jest: Pielagoroth vs Dante (może decydującym), nie wiadomo też wiele o dyspozycji Moina, czy zagrozi rywalom?
Grupa "Trefl" to połączenie baśniowców z minosami. Tutaj dużo zależeć będzie od stylu gry minosów, czy uda im się nawiązać walkę z baśniowcami, co jest kluczem do awansu. Minotaury mają kilka mocnych zagrań, zobaczymy.
I ostatnia grupa "Pik" - mieszanka "dziwnych" ras, więc mogą z tego wyjść udane i widowiskowe starcia.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Też mi się wydaje, że najsilniejsza jest grupa Caro. 2 Baśniowe i 2 Orkowie - te rasy na pewno pokażą swój bardzo wysoki potencjał. Do tego świetni gracze władający tymi rasami wspomnę o EnZoOo mistrzu Baśniowych Istot czy Gase Ballu jednego z najlepszych aktualnie graczy. Pisząc tego posta znam już wynik pierwszego spotkania tej grupy. Kackop pokonując faworyta EnZoOo na pewno nieźle namiesza
Ciekawa też jest grupa Trefl, gdzie bodaj największy talent grających baśniowymi Durin spotka się z weteranem WBC Louisem. Mamy tam jeszcze 2 fanatyków minotaurów, którzy też pewnie pokażą na co ich stać. W grupie Kier mamy ciekawe pojedynki mrocznych ras. Jak Moin zagra Demonami po sporej przerwie bez WBC ? To chyba najbardziej nurtujące pytanie jeśli chodzi o tę grupę. Pojedynki Mrocznych Elfów, Orków i Nieumarłych też powinny przysporzyć wiele emocji ale chyba nie tak wiele jak mecze z udziałem Baśniowych Istot. Została jeszcze grupa Pik z 2 rasami do rushu i 2 do dłuższych pojedynków. Jak spisze się chyba najlepszy (a co
) gracz w historii WBC, Hunter grając Rojem ? Czy aktualnie najlepszy gracz Furion pokaże klasę Leśnymi Elfami ? Jest jeszcze drugi zawodnik małego Pucharu Bziuxmen, który w swoim fachu gry Demonami też nie ma sobie równych. Zobaczymy także stada machin i golemów w rękach Tostera. Wydaje mi się, że grupa Pik ma 2 miejsce jeśli chodzi o najlepsze zestawienie.

Czyżby? A jednak. ®
As far as my personal believe is concerned the toughest group is "Caro"
Tak 2x Orki i 2x Baśń... Przez to inne grupy mają łatwiej gdyż u mnie są "najlepsze" rasy.
Tak 2x Orki i 2x Baśń... Przez to inne grupy mają łatwiej gdyż u mnie są "najlepsze" rasy.