Oczywiście, że ten turniej to nie obowiązek ale jeśli dla ciebie problemem jest zorganiozwanie 30 minut w wakacje no to nie nasza wina. Dlatego się tak spieszymy z rozegraniem, bo maleje zainteresowanie + ludzie masowo wyjeżdżają na wakacje. Lepiej skończyć szybciej niż ciągnąć 2 miesiące...
Nawiasem mówiąc: Tak Toster na pewno będziemy na ciebie czekać 2 tygodnie, bo przecież łatwiej dopasować wszystkich pod ciebie niż ciebie pod wszystkich pozostałych
Eh.. Tost na przeczytanie postu oraz napisanie własnego straciłeś około 15 min - co jest równoznaczne z rozegraniem meczu.
Kolejna sprawa, to co wspomniał Piel, że ludzie nie pomyślą inteligentnie np. wyjeżdżam na 2 tyg, to może bym zagrał wcześniej te mecze, aby nie przedłużać.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Jeśli ktoś nie chce poświęcić max 30 min na rozegranie(mi to zajmowało dużo mniej) to ma problem, to Admin tu ustala zasady dotyczące mistrzostw, i jeśli ustalił taki a nie inny termin, czy takie a nie inne zasady, to już wasza w tym głowa żeby się do tego przystosować, rozegrać to jak najszybciej i mieć z bani (ja osobiście cieszę się że tak szybko odpadłem, mam św. spokój ), a nie każdy turniej trwa nie wiadomo ile czasu, a mógłby potrwać z 1-2 tyg.
Bziuxmen (Demony) vs Damian (Baśniowe Istoty)
Wygrał Damian
Louis (Baśniowe Istoty) vs Toster (Mroczne Krasnoludy)
Wygrał Louis
Pielagoroth (Nieumarli) vs Gase-Ball (Orkowie) - ten mecz został przełożony na jutro, na godzinę 12, choć to jest ostatni raz informowanie o nieobecności po fakcie.
Jutro zostaną też rozegrane pierwsze walki półfinałowe, zainteresowani powinni być o 19, kogo nie będzie, to wiadomo co będzie.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Gase Ball (Orkowie) vs Pielagoroth (Nieumarli)
Zwycięża Pielagoroth. Mimo iż to mój mecz muszę przyznać, że chyba największa niespodzianka tego turnieju.