Kto jest w stanie wygrać turniej?
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Kto jest w stanie wygrać turniej?
Kto jest w stanie wygrać turniej? Kto ma największe szanse? Czy ma szansę osoba, występująca pierwszy raz, czy rozgrywkę zdominują stara gwardia turniejów?
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Re: Kto jest w stanie wygrać turniej?
Każdy osobiście by myślał o sobie
. Ja tam admin wiem co ty myślisz
. Tak jak ja o czym myśle. Nowi gracze, którzy szybko zdobyli doświadczenie, mają szanse dotrzeć do finału, najlepiej było by ich nie lekceważyć .

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
A nie każdy, bo ja tak nie myślę (choć chciałbym wygrać
)
A tak naprawdę to te mistrzostwa wygrać może każdy, bo nie wiadomo kto ile popełni błędów podczas rozgrywek, a ten kto ich popełni najwięcej przegra.
Liczyć się też będzie doświadczenie i opanowanie.

A tak naprawdę to te mistrzostwa wygrać może każdy, bo nie wiadomo kto ile popełni błędów podczas rozgrywek, a ten kto ich popełni najwięcej przegra.
Liczyć się też będzie doświadczenie i opanowanie.

=KMO=
Ja na przykład o sobie nie myślę :->
Stawiałbym na tego nooba (:->) Furiona, Greg'a, Huntera jak nie będzie miał lagów. A z nowych na damiana.
Stawiałbym na tego nooba (:->) Furiona, Greg'a, Huntera jak nie będzie miał lagów. A z nowych na damiana.
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Zauważmy iż greg i hunt sporo nie grali
w multi.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Ja nie wiem jak grać więc odpadnę od razu. Może ktoś mnie nauczyć grać orkami bo chyba nimi zagram. A mistrzostwa wygram ja bo nie umiem grać żadną rasą
Zastanawiało mnie, czy można wybrać "losową rasę" w sensie na każdy meczyk inna.
Moim zdaniem najbardziej liczy się umiejętność zarządzania wszystkim na raz, np. przejmować 20 kopalń na raz, podbijać czyjąś twierdzę podczas gdy nasza jest atakowana z 3 stron i musimy jednocześnie coś z tym zrobić, i na dokładkę bronić hero bo pewnie przylazło 4 tytanów, którzy chcą nas zjeść.