Czy lubisz grać Baśniowymi Istotami?
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Re: czy lubisz grać basniowymi istotami?
Kiedyś myślałem podobnie jak Radzio ale po walce z Alkiem zmieniłem zdanie. Rasa całkiem ciekawa. Mogąca zalać całą bazę małymi szybkimi jednostkami. Jak ci podejdzie z 30 karzełków i do tego ze 30 baśniowych smoków to bardzo ciężko się obronić. Do tego karzełki tworzą złoto, którego mamy mnóstwo. Ale nie wiem czy coś sensownego można kupić za złoto w Baśniowych ? Tytan bardzo dobry. I fajną rzeczą jest to, że Wieże po zabiciu przeciwnika dają kryształ !
Czyżby? A jednak. ®
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
za zloto basniowe smoki... ok 80% basniowego smoka to zloto, potem z 15% metal... rezsta krycha
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Kontakt:
No to git. Dzięki Karzełkom można robić Baśniowe Smoki, czyli te dwie jednostki są samowystarczalne. Zwiększa to potęgę tej rasy.
Czyżby? A jednak. ®
Ale ja chyba swojego zdania nie zmienię 

- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Zalety:
Liczebnośc - w krótkim czasie możesz wyprodukowac masę tych stworzeń.
Budynki - posiadają bardzo małe budynki dla budowy jednostek
Fala tych jednostek może byc nie do zatrzymania.
Wada: Są to słabe jednostki (obrona i życie), więc łatwo ich możemy rozwalic magami stosując czary obszarowe.
Radzio: Rasą tą gra się bardzo łatwo. Szybkie tworzenie jednostek, nie są takie drogie. Zawsze jak nimi gram gra mi się przyjemnie i spokojnie
Liczebnośc - w krótkim czasie możesz wyprodukowac masę tych stworzeń.
Budynki - posiadają bardzo małe budynki dla budowy jednostek
Fala tych jednostek może byc nie do zatrzymania.
Wada: Są to słabe jednostki (obrona i życie), więc łatwo ich możemy rozwalic magami stosując czary obszarowe.
Radzio: Rasą tą gra się bardzo łatwo. Szybkie tworzenie jednostek, nie są takie drogie. Zawsze jak nimi gram gra mi się przyjemnie i spokojnie

Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
chce powiedziec i to poraz kolejny ze pd dla jednostki slabej dodaje tyle samo co tyle samo pd dla np.: króla minotaurow... wiec najlepiej duzo pd, slabymi jednostkami
- Wojownik Orion
- Chłop
- Ulubiona rasa: Ork :)
- Kontakt:
Re: Mistrzostwa-WBC 2010
Sa na WBC 2 jakieś baśniowe istoty czy tylko są Istoty lasu ?
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Kontakt:
Niestety w WBC 2 nie ma Baśniowych Istot
Są tylko Istoty Lasu.
Dla pocieszenia dodam, że to jedna i ta sama rasa.

Dla pocieszenia dodam, że to jedna i ta sama rasa.
Czyżby? A jednak. ®
Piel pociesza całą resztę
Dzięki Ci Piel. Ja osobiście nie lubię grać Baśniowcami z powodu, że wszyscy nimi grają... Popatrzcie na mistrzostwa, przypomniał mi się temat, czy gramy dla przyjemności czy zabawy... wybierzcie sobię swoją ulubioną rasę, a nie przestawiajcie się na rasy, które uważacie, że nimi wygracie, bo popatrzyliście na forum i znaleźliście taktyki grania tymi kurduplami (przepraszam). Bądźcie oryginalni, bo jak nie będziecie, to zamiast tak: jak myśleliście na początku, że baśniowce są słabe, to teraz myślicie tak o całej reszcie... Zagrajcie czymś co lubicie itd. A odkryjecie nie długo, że baśniowce nie są takie dobre...

Eeee moim zdaniem to najgorszą ich wadą jest mała ilość hp. 1 mag + mieso armatnie może zdmuchnąć całą armie 
Co z tego, że mamy ich pełno, jeśli 1 masówka zabija nam połowę armii

Co z tego, że mamy ich pełno, jeśli 1 masówka zabija nam połowę armii