Najlepsza rasa
Re: Najlepsza rasa
A dla mnie Demon ma jeszcze lepsze jednostki, Generał ich może latające ale jak w WBC III ma się Przywoływanie i Rytuał to większa szansa idzie na rzucenie czaru i można nim wtedy robić armie i rozwalić wszystko nawet Tytana ale jest minus w demonach bo Mają lekkie pancerze.
Tomek
- przemkool
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC3 Wysoki Elf i leśny , Ork :) WBC2 Mroczny Kr
- Kontakt:
Dla mnie najlepsza rase to wysokie i leśne elfy bo mają widma które dają bardzo dużo kryształów na produkowanie kesiężycowych i duszków i smoków oczywiście
Witam. Oczywiście najlepszą rasą jest Baśniowa Istota (w multi) , a dla mnie do gry wspaniale spisuje się Krasnolud i Ork. Mocnymi stronami w pierwszej rasie są Kusznicy, którzy są b.dobrzy przeciwko jednostkom latającym (przeciwko budynkom b. słabi
) i Berserkerzy (dobra wytrzymałość, obrażenia, nieźli w grupie) a w drugiej rasie dla mnie najlepszą jednostką są Szamani, którzy z ulepszeniami w obrażenia i czarem błyskawica są niepokonani 

~W grze jako Szqopek, pisać o meczach~
- LeperMessiah
- Olbrzym
- Ulubiona rasa: Barbarzyńcy, Demony
- Kontakt:
Leśne Elfy : Na późniejszy etap gry są najlepsi, niepokonani. Ich armia szkoli się szybko. A Armia duszków i łowców z ulepszonymi strzałami potrafi WIELE zdziałać. Ich dochody..... sa najlepsze ze wszystkich ras. Złota i Kryształu mają w bród. Oczywiście mają swoją wadę, na początku jest naprawdę trudno nimi grać. Ale jak dojdziesz do twierdzy 4 poziomu to już z górki. Jedynie zostaje sporo studzienek zrobić
Demony
Mają bardzo silną armię, w miarę szybki rush. Gospodarka zadowalająca.
Ogółem bardzo dobrzy.
Demony
Mają bardzo silną armię, w miarę szybki rush. Gospodarka zadowalająca.
Ogółem bardzo dobrzy.
To zależy też od stylu jak się gra w takie gry.... ja osobiście preferuję Imperium, chociaż w sumie mogę grać i cesarzy jechać wszystkim