Najtrudniejsza rasa do grania WBC3
Re: Najtrudniejsza rasa do grania WBC3
Zaraza jest dobra ale tylko na taktykę masową... nie można nią grać jednostkami ani innymi takimi masówa, zużywasz całą surkę, masz przewagę liczebną miażdzysz chociaż u zarazy brakuje mi harpii zamiast wiwern.
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
Zgadza się.. Zaraza taktyka. masowa. ale głównie na początku gry. póżniej ich jednostki nadają się do kiszenia i smażenia.
Według mnie tymi rasami jest ciężko wygrać: ( kolejność od najsłabszej )
1. Zaraza
2. Rój
3. SSarathi
4. Imperium
5. Krasnale
Według mnie tymi rasami jest ciężko wygrać: ( kolejność od najsłabszej )
1. Zaraza
2. Rój
3. SSarathi
4. Imperium
5. Krasnale
wg mnie najtrudniejsze w opanowaniu są wysokie i leśne elfy dlatego że ich poziom surowców nigdy nie stoii na wysokim poziomie przez brak czegokolwiek co można by było wsadzić do kopalni faye sa trudne w obsłudze ponieważ wiele jednostek potrzebuje jednego budynku na wyższych poziomach mroczne krasnale nigdy nie mają dość miejsca na armie . Rój jest ciężki w obsłudze a plaguelord`si przed 4 tym poziomem bazy mają bardzo mało do zaoferowania
trUdny. Zapamietaj. Moin
trUdny. Zapamietaj. Moin

Mr.Krasnale posiadają taki pewien budynek tani do zwiększenia limitu, pozatym jednostki dobrze utrzymują się na froncie , przez co można do nich dosyłać cały czas armię.Leśne Elfy mają studnie i ogniki podobnie jak wysokie. A Feye nadrabiają szybką produkcją jednostek.
-
- Thrall
- Kontakt:
potwierdzam fakt iż leśne istoty są najtrudniejsza rasa do grania, gdyż maja małe obrażenia i mało życia
pzdr

Nie wiem o co chodzi patrykkazekage. Czy o lesne elfy, czy basniowe istoty. jak grasz lesnymi to stawiasz na lucznikow. w tym jest ich sila. Basniowe-liczebnosc.
Racja Moin.
Leśne: łuczniki(piechota, latające) +jedn. wspomagające magią.
Baśniowe: liczebność +szybkość działania
Leśne: łuczniki(piechota, latające) +jedn. wspomagające magią.
Baśniowe: liczebność +szybkość działania
według mnie to zaraza nie jest taka słaba zależy jak kto umie grać bo jak jakiś daun se nimi zagra to przegra na bank
.

Jestem mały i słaby...
...narazie
...narazie
Krótko mówiąc , dla mnie najtrudniejszą rasą są Krasnoludy. Mała mobilność wielkie koszta poza tym są bardzo wolne co utrudnia szybką reakcje .
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Przyłączam się Krasnal trudny ja ciągle nimi nie ogarniam ale idzie idzie
.