Które elfy są lepsze?
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Re: Które elfy są lepsze?
Wiem późno najlepsze według mnie hmmm no leśne i wysokie równe według mnie a mr. słabe

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Jakby nie patrzeć to we wszystkich możliwych rozgrywkach (1vs1, 2vs2, 3vs3) i w każdym etapie gry najlepsze są Wysokie Elfy. W potyczkach 1vs1 jest to jedna z lepszych ras dzięki dobremu startowi (nie wiadomo czemu Strażnicy Lodu są kilkukrotnie lepsi od Strażnika Lasu czy Mrocznego Piechura) i najlepszym generałom/łucznikom/magom w grze. W dodatku najlepsza kawaleria, świetni latacze, trochę przesadzone są te Wysokie
Leśne Elfy lepiej sprawdzają się w grach 2vs2 i 3vs3 jeśli sojusznik obroni nas na początku i rozbudujemy się porządnie. W długich grach nikt nie może się równać Leśnym dzięki ich znakomitej zdolności gospodarczej (produkcja surowców poza kopalniami) i świetnym łucznikom oraz magom (a raczej dzięki ich świetnemu czarowi Błyskawica, bo sami w sobie Druidzi są słabiutcy). Mroczne Elfy wg mnie najgorsze pod każdym względem 

Czyżby? A jednak. ®
"Jakby nie patrzeć to we wszystkich możliwych rozgrywkach (1vs1, 2vs2, 3vs3) i w każdym etapie gry najlepsze są Wysokie Elfy." - co do tego, że w każdym etapie to się nie zgodzę bo takie rozbudowane leśne to jest zło nad zła
.

Tomek
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Kontakt:
Ale Moony spokojnie kładą całą armię Leśnych bez problemu. Leśne są lepsze o tyle, że sporo dłużej wytrzymają z surowcami i czym dłużej będzie trwała gra tym lepiej dla Leśnych.
Czyżby? A jednak. ®
Ja elfów nie lubię, ale jak mam wybierać to najlepsze są i mroczne i wysokie.
Łaskawie mógłbyś napisać dlaczego mroczne i wysokie, jeżeli nie wiesz, to nie pisz takich postów, next razem będzie warn!/EnZuŚ
Łaskawie mógłbyś napisać dlaczego mroczne i wysokie, jeżeli nie wiesz, to nie pisz takich postów, next razem będzie warn!/EnZuŚ
Wtrącając się do tytanów, wg mnie Iriki to mistrz
, każdy o nim zapomniał?
Szybki ogromny dmg wieże nie sięgają
.
A co do elfów, bez dwóch zdań wysokie patrz Moony.

Szybki ogromny dmg wieże nie sięgają

A co do elfów, bez dwóch zdań wysokie patrz Moony.
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Kontakt:
A co to ma wspólnego z elfamibezel2k pisze:Wtrącając się do tytanów, wg mnie Iriki to mistrz, każdy o nim zapomniał?
Szybki ogromny dmg wieże nie sięgają.

Czyżby? A jednak. ®
- Sarkor
- Gornak
- Ulubiona rasa: Mroczny elf, Krasnolud, Rycerz xD
- Kontakt:
Według mnie mroczne.
Dlaczego? Grupka czarowników rozniesie wszystko na magicznym napastniku,
(no może jedynie strażnicy khazrimi mają jakieś szanse xD.)
Dlaczego? Grupka czarowników rozniesie wszystko na magicznym napastniku,
(no może jedynie strażnicy khazrimi mają jakieś szanse xD.)
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o strażników khazrimi to na pewno dali by rade czarownikom, ponadto wydaję mi się że z elfów to chyba wysokie, mają trochę różnych i ciekawych jednostek.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Mr. Elfy mają mocnych czarowników,ale smoczy rycerze i tak są lepsi. Mój głos na wysokie elfy.