Najsilniejsza teoretycznie rasa

Lunarion
Lunarion
Kontakt:

Re: Najsilniejsza teoretycznie rasa

Post autor: TomekW » ndz, 14 lis 2010, 18:48

Najsilniejsze, przynajmniej u nas na kupcu są Baśniowe istoty, teoretycznie i w praktyce. Są bardzo liczne, tanie, a po ulepszeniach w dodatku silne... No i bardzo łatwo i przyjemnie się nimi gra :D.
Tomek

Łowca
Łowca
Ulubiona rasa: Zoroty
Kontakt:

Post autor: Jovan » ndz, 14 lis 2010, 22:26

Admin pisze:Czyli nie biorąc pod uwagę statystyk, rozgrywek, tylko patrząc na jednostki z wyglądu.
Ja nie wiem Panowie, być może jesteście w takim wieku, ale jednak trochę ogarnąć by się przydało.

Tu chodzi o potęgę związaną z całym "patosem" emanującym z danej rasy, nie zaś o to, kim najlepiej Ci się gra gdy dowodzisz swoim handlarzem na 8032390lvl z cenami obniżonymi o 99.99%.

Lunarion
Lunarion
Kontakt:

Post autor: TomekW » ndz, 14 lis 2010, 23:36

Otóż my gramy w sieci na bohaterach tymczasowych lvl 10 lub 30 i jednogłośnie twierdzimy, Panie że baśniowe istoty są najpotężniejsze.
Tomek

Łowca
Łowca
Kontakt:

Post autor: Jovan » pn, 15 lis 2010, 00:25

Iście złotousty z Ciebie chłopak. Naprawdę przykre jak patrzę, że typek nie umie przeczytać i pojąć zwykłego posta. Pomijam już, że co do Baśniowych Istot to zdanie mam podobne. No nic. Obawiam się, że temat umarł i należałoby założyć nowy, ale opisać go nieco inaczej.

Rycerz Zagłady
Rycerz Zagłady
Ulubiona rasa: Nieumarli
Kontakt:

Post autor: Pielagoroth » pn, 15 lis 2010, 16:39

Zgodzę się, że większość osób tutaj piszących nie zrozumiało sensu tematu, bo zapewne nie zajrzało do instrukcji zawartej w pierwszym poście jednak nie obliguje was to do pisania całkiem nie na temat. I zamiast mówić, że temat umarł proponuje nakierować go na światłą drogę i wrócić do myśli zaproponowanej przez autora oczywiście odpowiednio ją rozwijając.
Czyżby? A jednak. ®

Łowca
Łowca
Kontakt:

Post autor: Jovan » pn, 15 lis 2010, 23:12

Jeszcze od takiej "RPGowej" strony silne powinny być Mroczne Krasnoludy. Zauważcie, że mają silną armię, a sami prawie nie wychodzą ze swoich domów. Mamy w sumie tylko tych budowniczych, a przecież ich społeczeństwo musi się składać z różnych warstw. Myślę, że gdyby do tych maszyn dodano jeszcze ich rodowitych wojaków i magów, to ich armia mogłaby naprawdę robić wrażenie.

Lunarion
Lunarion
Kontakt:

Post autor: TomekW » wt, 16 lis 2010, 21:58

Zrozumiałem :P. Wg mnie Demony. No, po samej nazwie wiadomo, jacy potężni są, a wygląd jednostek to potwierdza. Mroczna, potężna, zła rasa.
Tomek

Olbrzym
Olbrzym
Ulubiona rasa: krasnoludy
Kontakt:

Post autor: leo » wt, 16 lis 2010, 22:33

Nie lubię, pitu pitu na temat klimatu, gdybanie co mogło by być silne ze względu jak ktoś czuje jest niepraktyczne.... NO chyba ze kogoś to ciekawi :D

np. Demony bo maja duże mięśnie, topory i skrzydła, dzięki czemu są koksami nad koksy i nikt ich nie złapie :p.
no pain, no gain

Olbrzym
Olbrzym
Ulubiona rasa: Nieumarli Minotaury
Kontakt:

Post autor: Kiluh » wt, 7 gru 2010, 15:56

jak pisałem wcześniej to Barbarzyńcy są silni ponieważ ci na koniach mogą mieć dużą szybkość ataku.
Oko za oko, Ząb za Ząb dług krwi musi zostać spłacony

Gornak
Gornak
Ulubiona rasa: Ork
Kontakt:

Post autor: Mefisto » czw, 9 gru 2010, 16:37

Mroczne elfy
olbrzymie pająki,krwawe ofiary dla demonów, kapłanki czcace krwawa boginie araneie i tajemnicza sekta zabójców działająca z imperium gdzie niektóre osoby wchodziły na tron po tajemniczych zabójstwa ;p.
Obrazek

ODPOWIEDZ