Najsłabsza rasa
Re: Najsłabsza rasa
Nie ma najsłabszej rasy każda rasa ma swoje zalety i wady , jedna jest lepsza na druga i na odwrót ;p

Jeżeli można stwierdzić, że jedną rasa gra się łatwiej bądź trudniej to musi skądś to wynikać, choćby z faktu posiadania większej ilości +/- mówiąc inaczej jedna armia ma więcej jednostek będących wstanie odeprzeć ataki innych, szybciej się produkuje, bądź jest tańsza etc. tym samym można stwierdzić ze jedne armie są de facto mocniejsze od innych
. ( Proste jak ekhm... szydełkowanie
)

no pain, no gain
Nie ma najsłabszej rasy każda rasa ma swoje zalety i wady , jedna jest lepsza na druga i na odwrót ;p
całkowicie zgadzam się z tymi słowami.
całkowicie zgadzam się z tymi słowami.
Oczywiście, że taka rasa jest. Z tym, że ile osób tyle zdań. I moim zdaniem byłoby to chyba Imperium. Trochę niesprawiedliwie ich potraktowali po rozdzieleniu od Ludzi. Lubię nimi grać, ale wiem, że gdyby zaatakował mnie ktoś przy użyciu jakiejś popularniejszej rasy, to byłbym skazany na zagładę. Właściwie dobrzy są Magowie, ale reszta niestety taka nie jest. W ogóle nie wyobrażam sobie odpierania szybkiego ataku nimi.
Głównie gramy 3vs3 i jestem zdania, że nie ma rasy słabej, jeśli się je "miesza" - bo magowie, katapulty, halabardy, łucznicy naprawdę mogą być bardzo przydatni.
Tomek
Wymień te rasy. Fakt, magowie to tylko najlepsza jednostka imperium, dużym bólem tej rasy jest wykorzystywanie tego samego surowca do rozbudowy i do produkcji jednostek. Jest parę sposobów na odparcie rushu, pamiętaj ze niektóre rashujace armie maja problem w dalszej części gry.Jovan pisze:Oczywiście, że taka rasa jest. Z tym, że ile osób tyle zdań. I moim zdaniem byłoby to chyba Imperium. Trochę niesprawiedliwie ich potraktowali po rozdzieleniu od Ludzi. Lubię nimi grać, ale wiem, że gdyby zaatakował mnie ktoś przy użyciu jakiejś popularniejszej rasy, to byłbym skazany na zagładę. Właściwie dobrzy są Magowie, ale reszta niestety taka nie jest. W ogóle nie wyobrażam sobie odpierania szybkiego ataku nimi.
no pain, no gain
To rój minotaury pójdą jednym i ich zmiażdżą II
.

- Sarkor
- Gornak
- Ulubiona rasa: Mroczny elf, Krasnolud, Rycerz xD
- Kontakt:
Najsłabsi ? Imperium
Dlaczego? Brak (poza halabardnikami) silnych jednostek, a magowie, wcale tacy silni nie są, masz harpie, magowie padają.
Dlaczego? Brak (poza halabardnikami) silnych jednostek, a magowie, wcale tacy silni nie są, masz harpie, magowie padają.
Według mnie każda rasa ma swoje mocne i słabe strony, a siła tej rasy jest zależna od umiejętności grania tą rasą. Także nie ma najlepszych czy też najsłabszych ras. 

- przemkool
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC3 Wysoki Elf i leśny , Ork :) WBC2 Mroczny Kr
- Kontakt:
Najsłabsza rasa WB3 to Barbarzyńca bo jednostki nie mają zaklęć