Co sądzisz o Nieumarłych?
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Re: Co sądzisz o Nieumarłych?
Nikt by nie zdążył nawet Furion. Jak nie wierzysz to się go spytaj
Zawsze jest tak, że mam 4 lvl zamku a inni 2, ew.3. Zważ na to, że w roju trzeba przekształcać nawet mrowiska, więc armia Nieumarłych będzie lepsza. A rush Cieni to nie gdybanie, bo już kilka osób go zastosowało i to nie jest zbyt trudne.

Czyżby? A jednak. ®
W sumie tak błyskawiczna rozbudowa głównego budynku daje sporą przewagę jednak koszty produkcji poszczególnych jednostek trochę spowalnia nieumarlaków 

"Piekło jest na ziemi, jest w każdym człowieku i każdy z nas może stanąć przed jakimś wewnętrznym sądem ostatecznym. I zmartwychwstać z niego innym, nowym człowiekiem"
lubię ich choć zbytnio nie lubię rashować
mały limit też czasem daje się we znaki 

Dobra do rush'u, ale też później nie ma co narzekać. Chyba najgorzej mają w środku jak prześpią rush i czekają na ulepszenia + surki (np. zostając z samymi zjawami). Poza tym newralgicznym punktem jest bohater. W dużej mierze to on jest fabryką armii, jedną ale i potężną, w dodatku mobilną
Niemniej ogromny potencjał mają - przede wszystkim możliwość tworzenia zombie w każdym momencie, później w hurtowych ilościach. Nic tak nie cieszy jak zapełnienie w niecałe pół minuty kopalni 8 robolami, a jeszcze jak można zbudować wieżyczkę obok tego, to już w ogóle poezja. Również same szkielety służą za świetnych zwiadowców, a jak natrafisz na bohatera wroga to zmieniasz w coś lepszego. W zasadzie bardzo szybko można dojść do cieni, zakładając że ma się też zaklęcie mrocznej burzy. Te są świetnym psem na jednostki wroga i bohaterów. Niestety bardzo często miałem problemy z wszystkim co defensywne, bo cienie od wieżyczek i machin wojennych giną dosyć szybko. Z bohaterów to nekromanta lub kupiec (z nastawieniem na kryształ). W zasadzie to cała taktyka to głównie lisze i cienie, kawalerii nie robię, a na rycerzy idę rzadko (są za wolni, a ulepszenie ich do rozsądnego poziomu dużo kosztuje). Mało kiedy dochodzę do Lorda Bane'a, ale faktycznie chyba go osłabili. Dobry tylko aby sobie postrzelać w coś, np. wieżyczki. No i budowle wolno się robią, to fakt. Zawsze niecierpliwie czekam, aż mi się ołtarz cieni postawi, martwiąc się czy zdążę. Tylko że potem trochę może bohater odstawać na tle innych, zwłaszcza walących mordercze czary obszarowe i chodzące fortece. Minotaury mogą dać ostro w kość (hehe), podobnie jak i krasnoludy.
Zwracam uwagę na zaklęcia mrocznego portalu + wspomnienia jako umiejętność bohatera. Doświadczenie ma spory wpływ w trójce i tak dopakowana jednostka może więcej.
Ps. Największą zaletą jest to, że nie muszą budować masy budynków, i ich minimalizm mi się bardzo podoba
.

Zwracam uwagę na zaklęcia mrocznego portalu + wspomnienia jako umiejętność bohatera. Doświadczenie ma spory wpływ w trójce i tak dopakowana jednostka może więcej.
Ps. Największą zaletą jest to, że nie muszą budować masy budynków, i ich minimalizm mi się bardzo podoba

Dla mnie to zdecydowanie czołowa rasa. Sam ich zbytnio nie ogarniam, ale potencjał widzę. Praktycznie jedyny minus to Lord Bane, który dla mnie jest jeżeli nie najgorszym Tytanem, to jednym z. No, ale widać, że zrobiono tak by był jakiś balans. Ta rasa to chyba największy kat na mnie.
Fakt jedna z czołowych ras. Tytanów nie brał bym pod uwagę mówiąc o rasie.... szybko padają. Kat... mówisz to grając baśniakami, czy jakąkolwiek rasą byś nie grał ?Jovan pisze:Dla mnie to zdecydowanie czołowa rasa. Sam ich zbytnio nie ogarniam, ale potencjał widzę. Praktycznie jedyny minus to Lord Bane, który dla mnie jest jeżeli nie najgorszym Tytanem, to jednym z. No, ale widać, że zrobiono tak by był jakiś balans. Ta rasa to chyba największy kat na mnie.
no pain, no gain
Raczej jakąkolwiek. Ważny jest tu fakt, że rasy, którymi gram najlepiej nie są najlepsze vs Nieumarli. Inną sprawą jest fakt, że jestem raczej graczem, który coś tam o grze wie, ale sam mój skill grania pozostawia wiele do życzenia. Jakoś nie lubię/nie umiem się spinać żeby wygrać.
Najważniejsze to wybronić rush, dalej już jakoś idzie, choć ze względu na szybki i jeden z najskuteczniejszych ataków są rasa ciężka do wybronienia.Jovan pisze:Raczej jakąkolwiek. Ważny jest tu fakt, że rasy, którymi gram najlepiej nie są najlepsze vs Nieumarli. Inną sprawą jest fakt, że jestem raczej graczem, który coś tam o grze wie, ale sam mój skill grania pozostawia wiele do życzenia. Jakoś nie lubię/nie umiem się spinać żeby wygrać.
Nie lubię pustego teoretyzowania, dobrze jak przekłada się to na grę... zapraszam do naszej sieci potrenujemy i zobaczymy jak ma się Twoja wiedza praktyczna do rzeczywistości.
no pain, no gain
to jest dość trudna rasa ale kto umie się nią posługiwać to narzędzie zniszczenia.
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Trzeba szybko lisze i cienie jak się chce też można .... rycerze zagłady tez dobrzy a na wieże kawaleria i jeden z najsilniejszych smoków w grze.