Rasa do kampani
Rasa do kampani
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć jaka rasą najlepiej grac kampanie czyli, że jest w miarę łatwo, ponieważ nie jest jakimś tam dobrym graczem. Jeśli można prosić powiedzcie też jaką wybrać profesję do bohatera?
Chciałbym się dowiedzieć jaka rasą najlepiej grac kampanie czyli, że jest w miarę łatwo, ponieważ nie jest jakimś tam dobrym graczem. Jeśli można prosić powiedzcie też jaką wybrać profesję do bohatera?
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Re: Rasa do kampani
Hmm
Mi najlepiej grało się baśniowym zabójcą lub nieumarłym necromantą
Najlepiej zagraj swoją ulubioną rasą i wybierz profesje kupiec lub druciarz może być też bard
Mi najlepiej grało się baśniowym zabójcą lub nieumarłym necromantą
Najlepiej zagraj swoją ulubioną rasą i wybierz profesje kupiec lub druciarz może być też bard

Dzięki Kronos za odpowiedź tylko właśnie chodzi o to, że ulubionej rasy za bardzo nie mam. Dzisiaj chciałem sobie kampanie zagrać i nie wiem co wziąć.
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Polecam Baśniowe,Nieumarłych,Rycerzy a dla początkujących to hmm
może spróbuj Zarazą? ja 1 swoją grę w wbc grałem zarazą ( w single) łatwa jest massować all
.
może spróbuj Zarazą? ja 1 swoją grę w wbc grałem zarazą ( w single) łatwa jest massować all

Ej jaką profesję wziąć najlepiej zarazą i rycerzami?
Dzięki za radę zacznę grać rycerzem.
Ja zaczynałem ssrathi nekromanta. Wiem złe połączenie ale mimo to grało mi się świetnie. Dwa razy grałem jako minotaur , za każdym razem świetnie, najłatwiejsza klasa wg mnie
.

- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Tak więc trochę późno ale powodzenia życzę. Widzę że spam się już lekko zaczął.
~Close
~Close

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)