Co sądzisz o Wysokich Elfach?
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Re: Co sądzisz o Wysokuch Elfach?
Ja lubię wysokie elfy ponieważ starożytne ogniki produkują 1 kryształ na sekundę wadą jest ze ogniki nie moga wchodzic do kopalni
wypasiony generał wypasiona kawaleria fajna machina oblężnicza bardzo dobry tytan . szkoda że nie ma jednostek które dobrze niszczą zabudowania
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
w wb2 jak mialem slaby lvl to se robilem same ogniki i biale wieze i byla wypas armia... i generalowie sa zajebiaszczy 

Dobre jednostki na zabudowania to łucznicy z ulepszeniem dla ognistych strzał. Ja osobiście wolę leśne elfy bo przynajmniej ich łucznicza kawaleria jest dobra, a tak ogólnie to nie gram elfami ze względu na brak "górników", których można umieścić w kopalniach.
tylko to ulepszenie sporo kosztuje a mi chodzi o coś w rodzaju katapulty lub jakiegoś szamana co wali ogniem .
To masz maga do tego jak o to ci chodzi.
Re: Co sądzisz o Wysokich Elfach?
Ale mistyk i ta laska lodu atakuje chłodem a na budynki dobry jest ogień
Na budynki jest dobra też magia i obrażenia od żywiołów... No oczywiście, że najlepszy jest ogień, ale raczej on nie pasuje do elfów (chyba, że do mrocznych), mogą nim strzelać jedynie łucznicy.
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
albo smoki