Mroczne Krasnoludy vs Krasnoludy
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Mroczne Krasnoludy vs Krasnoludy
Która rasa jest lepsza i dlaczego? sm04
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Re: Mroczne Krasnoludy vs Krasnoludy
raczej krasnoludy, tu mi bardziej zależy że niemam taktyki mr. krasnalami. głównie zaczynam od kilku golemów żelaznych i ulepszaniem min, i rozwijam zamek jak najszybciej. przywołuje bomby tymi golemami zelaznymi i potem buduje cienie, potem brązowe golemy, potem jakiś rodzaj katapulty ( zależy jak gra przeciwnik, jak na Avatara ( działanie polegające głównie na obrony poprzez wieże, jednostki atakują, ale te co dopiero se wyprodukowały pomagają wieżą, jak się zbierze więcej woja to znowu się idzie na atak ) to buduje balisty, jak nie to coś innego.
A krasnoludy mają wieże silne, dystansowych kuszników i tanie naprawianie, jak masz nimi ognistego smoka to jest już dobrze.
obydwie razy niesą dla mnie dobre
łatwiej by mi było wybrać: które elfy są najlepsze
A krasnoludy mają wieże silne, dystansowych kuszników i tanie naprawianie, jak masz nimi ognistego smoka to jest już dobrze.
obydwie razy niesą dla mnie dobre
łatwiej by mi było wybrać: które elfy są najlepsze
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Krasnoludy są z krwi i kości! A mr. krasnoludy ze stali, drewna i kamienia sm02 krasnoludy są ciekawsze w rozgrywce, mr. krasnale bardziej monotonne, ale obydwie rasy są równie GIT. Krasnalami lubię budować kuszników na wszystkich bajerach i berserkerów, i upijać ich co chwilę, wtedy żadna armia nie jest w stanie ich pokonać
)))) .Mr. krasnoludy: rozbudowuję twierdzę do 2 stopnia, buduję żelazne golemy i tarany, i wygrywam grę sm02 sm02 sm02

CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
ja robie miny m krasnalem
a zwykłym to sie nawet szybko robi twieerdze bo jest handel
a w obu jest dobtre to ze jeden budowniczy liczy sie w kopalni jako 2
a zwykłym to sie nawet szybko robi twieerdze bo jest handel
a w obu jest dobtre to ze jeden budowniczy liczy sie w kopalni jako 2
polecam http://www.torenty.org
Jak dla mnie to obie rasy są zbyt wolne ale jeśli miałbym wybierać to mr. krasnoludy. Szkoda tylko, że również brakuje im surowców. Ale fajna jest zabawa z minami. Tzn. buduje się tylko miny i tylko nimi atakuje. Ale to tylko z niewymagającym przeciwnikiem.
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
( zeby ten temat az tak sie niezakuzyl sm03 ) to tera dla mnie leszpe sa mr. poniewaz maja cienie, dobre ulepszenia dla cieni... moja taktyka to golemy jako mieso armatnie, z tylu katapulty i cienie jako obrona katapult ( ewentualnie zjawy bo sa ok. 3 razy tancze od cienia czyli ekonomicniejsze)
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Ja osobiście zdecydowanie wolę krasnoludy. Bardzo lubię gdy jednostki są wytrzymałe, a w Krasnoludach każda jest. Dobrze mi się nimi gra ze względu na różne rodzaje jednostek. Machiny oblężnicze, magowie, żywiołaki i do tego kusznicy. Za to nie za bardzo lubię Mrocznych Krasnoludów. Golemy takie sobie reszta to machiny oblężnicze, które są strasznie zawalate (czyli, że wolne i mało zręczne). Jedyny plus to ingerencja Nieumarłych w tę rasę, czyli oczywiście Cienie i Upiory. Tyle, że nigdy nie tworzę z nich całej armii, bo się nie nadają. Muszę przetestować tę taktykę z Cieniami, Machinami i Golemami jako mięso armatnie. sm04
Czyżby? A jednak. ®
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Powiedziałbym, że mroczne krasnoludy się toczą sm04 Wojska strasznie powolne. Ale jest to skuteczne - wytrzymałe golemy na przód, a za nimi machiny.
Wspomnę, że posiadają też wiwerny (wije) jako jednostki latające.
Wspomnę, że posiadają też wiwerny (wije) jako jednostki latające.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Dla mnie obydwie rasy są dobre krasnali lubię bo mają browar który daje spore ulepszenie i dobrych szamanów,a mr. krasnali bo mają wytrzymałe jednostki i te machiny chyba najlepsze z gry sm061

=KMO=
- baniak219
- Krasnoludzki Lord
- Ulubiona rasa: Barbarzńca, Elfy
- Kontakt:
Zgadzam się z lordem !