Jakie są Wasze wyniki w kampanii w WBC2? Jakim hero przechodziliście i na jakim poziomie?
Sam zacząłem teraz grac od nowa nowym hero na poziomie: Trudny. I powiem, że nie jest tak łatwo. Nie zna się mapy, bohater słaby w przeciwieństwie do kompa. Ostatnio przegrałem na mapie z fanatycznym oporem (boh lv5).
A czy ktoś z Was próbował przejśc grę od zera na poziomie: ekstremium?
Kampania WBC2
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Kampania WBC2
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Kampania WBC2
W ŻYCIU nie próbowałem grać na tym poziomie.Ja na łatwym ledwo Baśn. Istoty podbijałem nigdy innej nacji oprócz Baśń. Istot nie podbiłem na łatwym poziomie trudności.Na średnim, może bym przeszedł jakąś łatwą mapę.
www.heroes3.pun.pl, największe forum o heroes 3 w Polsce.
Re: Kampania WBC2
na latwym poziomie to gnoić można jak się chce na średnim jest zabawa na ekstremum trzeba walczyć na serio i jest hardcore zależnie od liczby oponentów
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
Ja w dwójce przeszedłem całą kapanie na maksymalnym poziomie ale bohatera miałem silnego więc to nie do końca było porównywalne z normalną grą.
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
jak sie nieulatwi poziomu na najlatwiejszy to hero wroga maja 9 levela ja 1
wiec zawsze ulatwialem, a jakos tak wyszlo ze jakos te wb2 nieidzie mi...

- LeperMessiah
- Olbrzym
- Ulubiona rasa: Barbarzyńcy, Demony
- Kontakt:
Przeszedłem to 3 razy
Demonami
Barbarzyńcami
Demonami xD
(łatwy)
Obecnie gram leśnymi elfami na lordach i książętach. (wiem że słabo ;/)[normalna rozbudowa, nie atak herosem].
Demonami
Barbarzyńcami
Demonami xD
(łatwy)
Obecnie gram leśnymi elfami na lordach i książętach. (wiem że słabo ;/)[normalna rozbudowa, nie atak herosem].