Problem z ostatnią misją w kampanii WBC3

ODPOWIEDZ
Thrall
Thrall
Ulubiona rasa: Nieumarli
Kontakt:

Problem z ostatnią misją w kampanii WBC3

Post autor: Zduntek » sob, 14 sty 2012, 20:17

Ostatnio zainstalowałem sobie wbc3 i rozegrałem kampannie wszystko szło mi ladnie pieknie ale zatrzymałem się na ostatniej misji czyli zamknięcie gorgona w jego fortecy.Kompletnie nie mogę sobie poradzić z ta misja.Czy macie może jakiś sposób na jej przejście?
Niech żyje zduntek władca nieumarłych!!!

Tańczący z mieczami
Tańczący z mieczami
Ulubiona rasa: Rycerze
Kontakt:

Re: Problem z misją w kampanii

Post autor: Invis » sob, 14 sty 2012, 23:45

Heros ? Lvl ? Dostępne rasy ? Ja przeszedłem nieumarłym nekromantą lvl 30 i rasą baśniowymi istotami ale to był łatwy czy średni nie wiem na jakim ty grasz.

Thrall
Thrall
Kontakt:

Post autor: Zduntek » ndz, 15 sty 2012, 15:17

Dzięki ale już udało mi się przejść(dzięki fabryce expa)ale mam inne pytanie gdzie można zdobyć kulę boskiej mocy.

Władca Trupów
Władca Trupów
Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
Kontakt:

Post autor: Kronos » pn, 16 sty 2012, 15:51

Można zdobyć ją na mapach typu Artefakty WBC itd. Polecam też sklepy w kampanii, a zwłaszcza w Daros. Są tam najlepsze itemy.
:cowboy:

Thrall
Thrall
Kontakt:

Post autor: Zduntek » śr, 18 sty 2012, 13:47

Kronos pisze:Można zdobyć ją na mapach typu Artefakty WBC itd. Polecam też sklepy w kampanii, a zwłaszcza w Daros. Są tam najlepsze itemy.
Racja w daros przy odrobinie cierpliwości można zdobyć na prawde dobre przedmioty i te zdobyte podczas misji mozna dobrze sprzedać.

Thrall
Thrall
Kontakt:

Wbc

Post autor: lol » wt, 24 sty 2012, 15:22

Siema jak moge przejść tą MISJE z gorgonem? ciągle zabijaja mnie te czaszki jestem Wojownik 34 lvl .

Wielki Władca Smoków
Wielki Władca Smoków
Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
Kontakt:

Re: Problem z ostatnią misją w kampanii WBC3

Post autor: EnZoOo » śr, 1 lut 2012, 14:29

Wyszkol sobie lepiej bohatera w naszej fabryce expa. Znajdziesz ją w dziale mapy --> mapy wspomagające. Jeżeli wyszkolisz herosa dasz radę czaszce.
Jeżeli wolisz tradycyjny sposób i nie chcesz szkolić, radziłbym zrobić dużo jednostek jeżeli słabszych to więcej, jeżeli mocniejszych to mniej.
Zależy także od rasy i na jakim poziomie trudności grasz ;) czy SI myśli, czy boci.

Ewentualnie na tej mapie: viewtopic.php?f=53&t=915&start=0
Obrazek

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)

Lunarion
Lunarion
Kontakt:

Re: Wbc

Post autor: SOLO LEE » śr, 1 lut 2012, 23:25

EnZoOo pisze:Wyszkol sobie lepiej bohatera w naszej fabryce expa. Znajdziesz ją w dziale mapy --> mapy wspomagające. Jeżeli wyszkolisz herosa dasz radę czaszce.(...)
A co to za przyjemność z gry, zrobić sobie wyexpionego bohatera na mapce i przejść misję? Niech pokombinuje z rozbudową.
lol pisze:Siema jak moge przejść tą MISJE z gorgonem? ciągle zabijaja mnie te czaszki jestem Wojownik 34 lvl .
Czaszki nadchodzą z tych samych miejsc. Zaraz na początku gry zrób tam mury by zablokować ich marsz, a za murami ustaw ze trzy wieże i wypchaj je jednostkami by lepiej strzelały. To ci pozwoli zyskać względny spokój w rozbudowie bazy i armii.

Lunarion
Lunarion
Ulubiona rasa: WBC I : Ludzie WBC II - Ludzie WBC III - Nieumarli
Kontakt:

Re: Problem z ostatnią misją w kampanii WBC3

Post autor: KKProgamer » pt, 16 lis 2012, 00:05

Pamiętam, mój najlepszy wyczyn to był Bohaterem równo 27 lvl, cholernie ciężko było <poziom niski>, tak więc można powiedzieć że ostatnia mapa jest nad wyraz trudna, sądzę że na poziomie wysokim i 40 levele mialyby problem.

27 lvl, Piro <leczenie kauterką>, zabójstwo, itemki skladane pod ilosc/regeneracje many/hp. pamietam że miałem jednego troll pierscienia regeneracji x4 regen hp.
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

Obrazek

I love this character :*

ODPOWIEDZ