Problem z ostatnią misją w kampanii WBC3
Problem z ostatnią misją w kampanii WBC3
Ostatnio zainstalowałem sobie wbc3 i rozegrałem kampannie wszystko szło mi ladnie pieknie ale zatrzymałem się na ostatniej misji czyli zamknięcie gorgona w jego fortecy.Kompletnie nie mogę sobie poradzić z ta misja.Czy macie może jakiś sposób na jej przejście?
Niech żyje zduntek władca nieumarłych!!!
Re: Problem z misją w kampanii
Heros ? Lvl ? Dostępne rasy ? Ja przeszedłem nieumarłym nekromantą lvl 30 i rasą baśniowymi istotami ale to był łatwy czy średni nie wiem na jakim ty grasz.
Dzięki ale już udało mi się przejść(dzięki fabryce expa)ale mam inne pytanie gdzie można zdobyć kulę boskiej mocy.
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Można zdobyć ją na mapach typu Artefakty WBC itd. Polecam też sklepy w kampanii, a zwłaszcza w Daros. Są tam najlepsze itemy.

Racja w daros przy odrobinie cierpliwości można zdobyć na prawde dobre przedmioty i te zdobyte podczas misji mozna dobrze sprzedać.Kronos pisze:Można zdobyć ją na mapach typu Artefakty WBC itd. Polecam też sklepy w kampanii, a zwłaszcza w Daros. Są tam najlepsze itemy.
Wbc
Siema jak moge przejść tą MISJE z gorgonem? ciągle zabijaja mnie te czaszki jestem Wojownik 34 lvl .
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Re: Problem z ostatnią misją w kampanii WBC3
Wyszkol sobie lepiej bohatera w naszej fabryce expa. Znajdziesz ją w dziale mapy --> mapy wspomagające. Jeżeli wyszkolisz herosa dasz radę czaszce.
Jeżeli wolisz tradycyjny sposób i nie chcesz szkolić, radziłbym zrobić dużo jednostek jeżeli słabszych to więcej, jeżeli mocniejszych to mniej.
Zależy także od rasy i na jakim poziomie trudności grasz
czy SI myśli, czy boci.
Ewentualnie na tej mapie: viewtopic.php?f=53&t=915&start=0
Jeżeli wolisz tradycyjny sposób i nie chcesz szkolić, radziłbym zrobić dużo jednostek jeżeli słabszych to więcej, jeżeli mocniejszych to mniej.
Zależy także od rasy i na jakim poziomie trudności grasz

Ewentualnie na tej mapie: viewtopic.php?f=53&t=915&start=0

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Re: Wbc
A co to za przyjemność z gry, zrobić sobie wyexpionego bohatera na mapce i przejść misję? Niech pokombinuje z rozbudową.EnZoOo pisze:Wyszkol sobie lepiej bohatera w naszej fabryce expa. Znajdziesz ją w dziale mapy --> mapy wspomagające. Jeżeli wyszkolisz herosa dasz radę czaszce.(...)
Czaszki nadchodzą z tych samych miejsc. Zaraz na początku gry zrób tam mury by zablokować ich marsz, a za murami ustaw ze trzy wieże i wypchaj je jednostkami by lepiej strzelały. To ci pozwoli zyskać względny spokój w rozbudowie bazy i armii.lol pisze:Siema jak moge przejść tą MISJE z gorgonem? ciągle zabijaja mnie te czaszki jestem Wojownik 34 lvl .
- KKProgamer
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC I : Ludzie WBC II - Ludzie WBC III - Nieumarli
- Kontakt:
Re: Problem z ostatnią misją w kampanii WBC3
Pamiętam, mój najlepszy wyczyn to był Bohaterem równo 27 lvl, cholernie ciężko było <poziom niski>, tak więc można powiedzieć że ostatnia mapa jest nad wyraz trudna, sądzę że na poziomie wysokim i 40 levele mialyby problem.
27 lvl, Piro <leczenie kauterką>, zabójstwo, itemki skladane pod ilosc/regeneracje many/hp. pamietam że miałem jednego troll pierscienia regeneracji x4 regen hp.
27 lvl, Piro <leczenie kauterką>, zabójstwo, itemki skladane pod ilosc/regeneracje many/hp. pamietam że miałem jednego troll pierscienia regeneracji x4 regen hp.
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

I love this character :*
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy