Bitwy
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Bitwy
Stoczyłeś jakieś efektowne bitwy lub ciekawe przygody w WBC. Opisz sm01
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Re: Bitwy
ostatnio grałem z kolegą tak:
ja baśniowa istota (1 poziom bohatera zamrożony (brak nastepnych levelów)
moj kolega nieumarły (6 wojownik minotaur)
my razem na cesarza
cesarz baśniowa istota
ja atakowałem baśniowymi smokami na wsciekły. w sumie było ich ponad 100
moj kolega atakował go liszami.
moje smoczki miely problem w armią pegazów i 2 smokami bagiennymi lecz 2 smoki bagienne dedły a pegazy dedły w walce z moimi wiezami. potem zaatakował nas naraz. mojego kolege armią pierdół i niebiańskim smokiem. a mnie tytanem, pegazami i jastrzębiami. zabiłem tytana i on zniszczył mi 2 wieze i kilka jastrzębiów
ale oczywiście wygraliśmy
ja baśniowa istota (1 poziom bohatera zamrożony (brak nastepnych levelów)
moj kolega nieumarły (6 wojownik minotaur)
my razem na cesarza
cesarz baśniowa istota
ja atakowałem baśniowymi smokami na wsciekły. w sumie było ich ponad 100
moj kolega atakował go liszami.
moje smoczki miely problem w armią pegazów i 2 smokami bagiennymi lecz 2 smoki bagienne dedły a pegazy dedły w walce z moimi wiezami. potem zaatakował nas naraz. mojego kolege armią pierdół i niebiańskim smokiem. a mnie tytanem, pegazami i jastrzębiami. zabiłem tytana i on zniszczył mi 2 wieze i kilka jastrzębiów
ale oczywiście wygraliśmy
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Najciekawsze to są moje bitwy z tytanami. Najpierw ja i komp wybijamy sobie wojo, a kiedy już zostaną tylko tytani to się piorą po mordach. A jak są jeszcze tego samego zasegu, to jak myślicie? kto wygra? NIKT!!! Bo jak jeden drugiego przypuśćmy wręcz rozwali, to i tak już bedzie miał tyle życia, co kot napłakał, a przecięż tamten po śmierci zostawi fajerwerki!!! Te dosięgną tytana pozostałego przy życiu i zniszczą go. Szkoda gadać z tymi tytanami... 

CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
tytanem zarazy rozwalilem tytana nieumarlych sam na sam. szło w miare rózno ale jak mialem 3/5 hp ( on tez ) to wyszedł mi krytyk to był ded. i w sumie po "bum" mialem troszke ponizej polowy. walki 1 na 1 zaleza od fartu
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
No też racja. i od otoczenia, bo jak walczy taki grond z królem lunkiem i sie grond gdzies zablokuje, to spaslak nie zdazy ani razu trafic krola bo ten po kazdym trafieniu moze odleciec
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
tera gralismy ja-admin-cinek-morcin (kuzyn cinka) vs 2 cesarzy. ogołocili nas ładnie. gralismy 8 levelami (ktos miał 7) i to bez itemkow. majac nawet nie 5 % zniszki zle sie czułem... wole grac juz z itemami gosciem na 1
Ostatnio grałem 1 sam na 2 cesarzy w drużynie. Mój bohater na 117 lvl. Cesarz baśniowa istota i mr. krasnolud. Rozwaliłem ich aż miło chociaż sieczka była okropna. Praktycznie zawsze jak z cesarzem się gra to trzeba czekać aż mu się surowce skończą bo inaczej trudno wygrać.
Grond vs burza??
oczywiście burza on ma atak nma odległość stanie sobie nad rzeką i niema z nim szans
oczywiście burza on ma atak nma odległość stanie sobie nad rzeką i niema z nim szans
polecam http://www.torenty.org
Jak walczyłem Tytan Demonów i tytan Mr.Kr to nikt nie wygrał .
tytan vs tytan da sie wygrac gdy nasz tytan np. burza unosi sie nad woda a taki grond biegnie (wlasciwie tego tak nie mozna nazwac wolno kroczy ku nam) my atakujemy go z dystansu a wtedy nawet BOOM nam nic nie robi najciekawsza wlaka robiona w edytorze 20 tytanow vs 20 tytanow walsnie burze vs grondzi burze wygrali zostalo ich 2 wprawdzie bo gdyz jeden explodowal kalwi i remi pomogli mu bitem pociagneli reakcje lancuchowa i zostalo ich jedynie 2

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki