Miejsce do walk
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Miejsce do walk
Jakie jest według was najlepsze miejsce(mapka) do walki w kampanii?
Mi osobiście podoba mi się walka w |Solhaven|. Pomoc leśnym elfom przeciw rycerzom i mrocznym elfom. Chyba 6,7 graczy (w tym ty z sojuszem). Ogólnie fajna bitwa się toczy.
Mi osobiście podoba mi się walka w |Solhaven|. Pomoc leśnym elfom przeciw rycerzom i mrocznym elfom. Chyba 6,7 graczy (w tym ty z sojuszem). Ogólnie fajna bitwa się toczy.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Re: Miejsce do walk
mowisz o wb3 chyba. ja lubie Daros. chyba najlepszy sklep w grze po wygranej w "wyzaniu barbarzyncow".
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
mi się kilka podoba. Fajne są te, co mają po 6 graczy, albo np. ta przełęcz pełna roju. PS zdaje mi się, że najwięcej osób biorących udział w rozgrywce serii warlords battlecry to 6
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
Dużo jest takich miejsc ale lepsze są takie gdy nie mamy sojuszu tylko 1 vs 5. Więcej expa 

- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
chyba ze przegrasz
Chyba, że tak ale mimo wszystko więcej. Teraz jak mam bohatera na 47 lvl to sam mogę rozwalić tytana więc trudno mi przegrać.
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
zalezy na jakim poziomie trudnosci masz ustawione
Na razie standard ale w WBC II przechodziłem kampanie na ekstremalnym bez większego problemu.
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
no ja miałem problemy. ale przeszedłem, miałem problem z zamkiem mr. elfów. przeszedlem kampanie, potem zresetowałem kampanie, tera robie nowego bohatera, a krasnoludzki lord przeniósł mi 3 itemki 

- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt: