Ktoś wie?
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Re: Ktoś wie?
Napiszcie mi na PW jak nabić w h do 1000lvl jestem ciekawy 

CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
Niestety , ale ten sposob nie wypali na polskiej wersji. Dzisiaj testowalismy to razem z Vanadainem.
Przezuccie sie na angielska wersje
.
Przezuccie sie na angielska wersje

Moin chyba nie widziales mojego hero... to jest mozliwe tylko trzeba ekhem talentu xD
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
hehehe ta wrodzona skromnośc xDmiko pisze:Moin chyba nie widziales mojego hero... to jest mozliwe tylko trzeba ekhem talentu xD

Lepiej być dzieckiem które udaje dorosłego niż dorosłym któremu nawet udawanie nie wychodzi.......
innymi słowy:
HAVE NICE FU...NG TIME
innymi słowy:
HAVE NICE FU...NG TIME
Miko jest obdarowany tym darem :P ale tak do rzeczy nabić można w różny sposób. Uwaga podam jeden z nich najlepszy :D
Ten sposób jest różny xD
Ten sposób jest różny xD
Przepraszam ,że odkopuje ale z 7 założonymi na siebie pasami kupca i 50 umiejętności kupieckich powinno zupełnie wystarczyć na taką operację jednak przypuszczam, że wszystko będzie kosztować 1 surowca lub mieć swoją granicę poniżej której nie może spaść chociaż nie wiem może i będą nam dopłacać kto to wie...

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
- KKProgamer
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC I : Ludzie WBC II - Ludzie WBC III - Nieumarli
- Kontakt:
Sprawdziłem to - nie ma dopłaty - tylko wszystko kosztuje 1 surowca.
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

I love this character :*
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

I love this character :*
- przemkool
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC3 Wysoki Elf i leśny , Ork :) WBC2 Mroczny Kr
- Kontakt:
Za darmo jednostki i budynki też własnie nad tym myślałem tylko jak klikasz na charyzme to później dostajesz mnie % obniżki