Jakiego robisz bohatera?
Re: jakiego robisz bohatera
Można mieć atak dystansowy podstawowy, jest taki czar choćby w magii lodu. Jeśli masz na bardzo wysokim poziomie magie, wzmocnienia i inne pierdoły to można mieć nawet 1000 dmg od samego takiego nawalania z dystansu
.

Tomek
To się raczej nigdy nie sprawdza.TomekW pisze:Można mieć atak dystansowy podstawowy, jest taki czar choćby w magii lodu. Jeśli masz na bardzo wysokim poziomie magie, wzmocnienia i inne pierdoły to można mieć nawet 1000 dmg od samego takiego nawalania z dystansu.

Co mianowicie się nie sprawdza? To, że można osiągnąć 1000+ ataku fizycznego? Bo to możliwe - ja tak mam.
Nie opłaca się po prostu pakować w ten czar bo inni zdarzą cie rozwalić zanim wykonać atak jeżeli chcesz mieć to na wysokim poziomie to będziesz musiał napakować dużo pkt w intel aby nie tracić pkt umiejętności na rytuałTomekW pisze:Można mieć atak dystansowy podstawowy, jest taki czar choćby w magii lodu. Jeśli masz na bardzo wysokim poziomie magie, wzmocnienia i inne pierdoły to można mieć nawet 1000 dmg od samego takiego nawalania z dystansu.

Dlatego taki bohater jest bardzo podatny na wszystkie ataki pada na hita a sam tez niewiele zrobi mojemu herosowi jechał by po 10 hp

PaulGhost widzę, że o herosach pojęcia nie masz. Co do innych jakiś dziwnych dyskusji. 1000 dmg to bardzo mało ja swym piro obecnie cisnę ok. 9k dmg. A co do otwierania książki czarów to od czegoś hot keys F1-F8 są. Tam się wstawia czary a zasięg może być ogromny dlatego mag to najlepsza postać i kropka. 1000 ataku fizycznego jest też łatwą sprawą Ludzie po prostu wbijajcie na 0 Pur3viL expie sobie lv to będziecie mieli te staty to nie żadna magia tylko rzeczywistość. Porównanie Wojownik hp-5k dmg 1,5k(dystans żaden) Mag HP-2K DMG ok. 10k( dystans możliwy na całą mapę) ..... to jest rzeczywistość. Mefisto tak tak xD poczekaj na power upa mojego to zobaczymy ci ci walne 10 czy całe hp
. A poza tym to nikt nie zabije mnie i mefista
.

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
magia siła najlepsze połączenie mefisto to wykorzystał zobaczcie
http://www.youtube.com/user/MaciejMuhaM ... MRjcGgp-hs

ja mam hero minosa rycerza zagłady.
Rój arcymag nekromancja +16 alchemnia + 20
Rój powstał dzięki naukowcom którzy złączyli ludzkie DNA z owadzim DNA
- KKProgamer
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC I : Ludzie WBC II - Ludzie WBC III - Nieumarli
- Kontakt:
Ja mam Piromantę 73 LvL, i jakoś nim sobie radzę. Podchodzę do wież - Armageddon wieże zniszczone, Kauteryzacja dodaje mi 150 HP Więc np. Stracę 300 wezmę 2 razy Kauterke i już, ale jeśli wież i wojska jest za dużo a many nie mam podchodzę i siekam z 119 obrażeń lodowych 1 sieknę + 40 Many bo pijawkę mam i znowu. Czasami też robię hordy wojsk typu : ALL is żywiołaki Ognia - fakt łatwo je pokonać jak się ma coś lodowego ale do tego dochodzi również heros który zrobi Armageddona i już.
Wolę robić Magów, albo Mago-Wojowników.
Ale jeśli jest gra 2 v 2 na normalnych to używam kupców.
Wolę robić Magów, albo Mago-Wojowników.
Ale jeśli jest gra 2 v 2 na normalnych to używam kupców.
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

I love this character :*
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

I love this character :*
- przemkool
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC3 Wysoki Elf i leśny , Ork :) WBC2 Mroczny Kr
- Kontakt:
Re: Jakiego robisz bohatera?
Najlepiej kupca zrobić lub wojownika i dodać troche świty : )