Jakiego robisz bohatera?
- Archimonde
- Licz
- Ulubiona rasa: Wysokie elfy i baśniowe istoty
- Kontakt:
Jakiego robisz bohatera?
ja wole Arcymaga z wszystkimi atrybutami(Siła itp.) równymi robie tak wale czarami przywołuje stwory jak skonczy mi się mana to wale normalnie mam WE(wysoki elf ma leczenie) i się lecze jak mam wystarczająco many i tak w kółko
Znowu papugi nimfy perliste się drą
carpe diem papugi o tym wiedzą
carpe diem papugi o tym wiedzą
Re: jakiego robisz bohatera
Co do wszystkiego to do niczego... konkretnie wojownik to słabe ogniwo na grze multi tak samo jak arcymag ... najlepiej kupiec, piro, uzdrawiacz, druciarz, ew bard inne klasy odpadaja...
ps ankieta bez sensu
ps ankieta bez sensu
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Szczerze mówiąc... zgodzę się z miko. Ankieta trochę głupia, ja osobiście co jakiś czas robię sobie inną postać, jak chcę, to woja, jak chcę, to maga itp.
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
Ja używam tylko wlasnej kombinacji nie jest nim woj nie jest nim kupiec ani mag rowniez nie mag-wojownik albo cos podobnego powiem tylko tyle ME(Mroczny Elf) best

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
Kupiec najlepszy 

Chwała Wielkiemu Królestwu Baśniowych Istot^^
Często Niedostępny (Powód Brak Czasu)
Często Niedostępny (Powód Brak Czasu)
Arcymag. Przywołanie, alchemia, poznanie, piromancja, iluzja, tajemna i jeszcze +6 leczenia z przedmiotów. Poprostu lubię sobie rzucać zaklęcia.
- Maciej Zabójca
- Władca Minotaurów
- Ulubiona rasa: nieumarli , baśniowa istota
- Lokalizacja: Galaktyka , planeta Ziemia , Europa , NATO , Polska , Dolny Śląsk , Wrocław, reszte się domyśl
- Kontakt:
jeśli chodzi o bardzo wysoki LvL to nieumarły zabójca.
Śmierć zawsze tobie towarzyszy
Mnie nie nigdy
Mnie nie nigdy
Cóż, ja tam preferuję bohaterów samowystarczalnych albo takich, którzy kładą przeciwnika zanim ten zdąży zadać cios i zranić mojego.
Jeżeli chodzi o bohatera, który ma duże premie do leczenia się - polecam Nieumarłego z rozwiniętą zdolnością Wampiryzm. Za jedno uderzenie potrafi wyciągnąć wiele punktów, do tego dochodzi podwójna regeneracja życia w nocy.. dosłownie miodzio.
Jednak bardziej preferuję bohaterów tego drugiego rodzaju, tutaj najbardziej polecam zabójców z rozwiniętą zdolnością Zabójstwo oraz wojowników z rozwiniętymi zdolnościami trafienia krytycznego / ogłuszenia.
Magowie jakoś nie przypadają mi do gustu, głównie ze względu, że nie mogą mieć podstawowego ataku na dystans. I tak trzeba co chwila otwierać książkę czarów.. Ale mag na przywołania jest całkiem całkiem, gdyż można zrobić sobie niezłą armię w ogóle nie wykorzystując zasobów.
Jeżeli chodzi o bohatera, który ma duże premie do leczenia się - polecam Nieumarłego z rozwiniętą zdolnością Wampiryzm. Za jedno uderzenie potrafi wyciągnąć wiele punktów, do tego dochodzi podwójna regeneracja życia w nocy.. dosłownie miodzio.
Jednak bardziej preferuję bohaterów tego drugiego rodzaju, tutaj najbardziej polecam zabójców z rozwiniętą zdolnością Zabójstwo oraz wojowników z rozwiniętymi zdolnościami trafienia krytycznego / ogłuszenia.
Magowie jakoś nie przypadają mi do gustu, głównie ze względu, że nie mogą mieć podstawowego ataku na dystans. I tak trzeba co chwila otwierać książkę czarów.. Ale mag na przywołania jest całkiem całkiem, gdyż można zrobić sobie niezłą armię w ogóle nie wykorzystując zasobów.