Ktoś wie?
Ktoś wie?
Wie ktoś ile dodaje kupiec na około 200 levelu waląc nim w charyzmę i umiejętnośc kupiec? Szczerze fajnie by było jeśli istnieje opcja powyżej 100% obniżki niedośc że produkujesz to ci za to płacą :D bardzo proszę o odpowiedź jeśli ktoś próbował...
Re: Ktoś wie?
100% obnizki? no way majac 600 pkt charyzmy i 600 w umiejetnosc kupiec wyciagniesz max 92% obnizki a kazdy punkt obnizki skutkuje tylko -00,01%
wiec kolejne sto punktow mysle ze na 1000 lvlu byloby to mozliwe
wiec kolejne sto punktow mysle ze na 1000 lvlu byloby to mozliwe
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
Więc jednak może byc to możliwe
wystarczy zrobic pożądną mape do expa. Hmmm dośc czasochłonne ... ale da się zrobic
dzięki za odpowiedź.

wcale nie czasochlonne. Jest spoosb na zrobienie bohatera 1000+ lvl w godzine 

Bardziej chodziło mi o zrobienie mapki :D ale jak już podałeś propozycje to podaj też sposób :)
Sposob jest ale admin by nas zabil wiec pw jakby co
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
:O no co ty niepowiesz xD admin by cie zabił... na odległośc parudziesięciu kilometrów :) jest pewien sposób ale widze że macie max 400 leveli :O więc co się dzieje. Bo z moich obliczen wynika że gracie już 405/1000 godziny :D
hmmm skoro jest sposób na to żeby w 1h nabić 1000 lwl to nie obraziłbym sie gdyby ktos mnie uświadomił
sm21 sm02

Lepiej być dzieckiem które udaje dorosłego niż dorosłym któremu nawet udawanie nie wychodzi.......
innymi słowy:
HAVE NICE FU...NG TIME
innymi słowy:
HAVE NICE FU...NG TIME
wszelkie informacje na hamachi tudziez pw. Na forum takie info jest zbedne.
Moin pisze:wszelkie informacje na hamachi tudziez pw. Na forum takie info jest zbedne.
Na forum takie info jest zbędne... jestem tu już trochę czasu i jak czytam to widzę że informacje wszelkiego kalibru są tu mile widziane.
Poza tym coś się nam temat zmienia :I