Pomocy WBC3
Pomocy WBC3
Mam 2 Laptopy i mam pudełkową wersję WBC3 na jednym laptopie wszystko mi działa a na drugim laptopie jak instaluje wbc3 i chcę włączyć to mi wyskakuje błąd że mam coś tam zle z czcionkami, wiecie co zrobić żeby działało ??
Re: Pomocy WBC3
Hmmm ja nigdy się nie spotkałem z takim problemem więc niestety nie mogę ci pomóc 

- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Napisz mi coś o tym swoim laptopie.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Co mam o nim napisać xD? jest jak każdy normalnie działający laptop.Wymagania są w porządku tylko z tymi czcionkami coś jest może mi się nie instalują dokładnie bo mam stację dysków trochę zepsutą.
Ja jak miałem problem z czcionkami w windows to zainstalowałem go od nowa i po sprawie.
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Kontakt:
Spróbuj zainstalować jeszcze raz system, lub jak dysk coś nie teges, oddaj do naprawy.

SOLO LEE pisze:Ja jak miałem problem z czcionkami w windows to zainstalowałem go od nowa i po sprawie.
Napisaliśmy taki sam post o tym samym czasie (22:58) Ale się ubawiłem. EnZoOo, może jesteś moim zaginionym bratem bliźniakiem? XDEnZoOo pisze:Spróbuj zainstalować jeszcze raz system, lub jak dysk coś nie teges, oddaj do naprawy.
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Kontakt:
Właśnie wcześniej widziałem że w tym samym czasie 
Możliwe, tylko sam Bóg to wie.

Możliwe, tylko sam Bóg to wie.

- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Kontakt:
Ojciec odpada. To nie wiem ile lat by musiał by mieć, żeby być moim ojcem, ale mniejsza o to, mamy temat.